Πάλεψε η Αίγυπτος του Κούπερ, αλλά λύγισε στο 89′ (0-1)

Πάλεψε η Αίγυπτος του Κούπερ, αλλά λύγισε στο 89′ (0-1) από την Ουρουγουάη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Σουάρες έχασε τα άχαστα, ο Ελ Σεναουί για την Αίγυπτο έπιασε τα άπιαστα και ο Χοσέ Χιμένες «έσωσε» την Ουρουγουάη χαρίζοντάς της στο τέλος τη νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ.

Με τον… αέρα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Χοσέ Χιμένες κατάφερε ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα να κάνει αυτό που ως το 89′ δεν κατάφεραν ο Σουάρες και ο Καβάνι σε ένα παιχνίδι που άρχισε νωθρά, αλλά εξελίχθηκε σε θρίλερ!

Η Ουρουγουάη δεν έβρισκε χώρους, Καβάνι και Σουάρες ήταν καλά κλεισμένοι, η Αίγυπτος ήταν καλά διαβασμένη και εξαιρετικά στημένη στο γήπεδο, δεν είχε τον σούπερ σταρ στον πάγκο, αλλά τον τερματοφύλακα Ελ Σεναουί σε απίστευτη φόρμα, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα.

Η λύτρωση για τους Ουρουγουανούς ήρθε στο 89′ όταν ο ο Σάντσες εκτέλεσε φάουλ και ο Χιμένες με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των Αιγύπτιων για το 1-0.

Oι συνθέσεις των ομάδων: 

Αίγυπτος (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σεναουί, Φατί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντελσαφί, Ελνενί, Χαμέντ (51′ Μόρσι), Ουάρντα (82′ Σόμπι), Σαΐντ, Τρεζεγκέ, Μόχσεν (63′ Καχράμπα).

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Νάντες (58′ Σάντσες), Μπετανκούρ, Βεσίνο, Ντε Αρασκαέτα (58′ Ροντρίγκες), Σουάρες, Καβάνι.

Διαιτητής: Μπγιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)

To Top