Πάλεψε ο Άρης, ήττα (2-0) και έμεινε εκτός τελικού

 

Η ομάδα Κ17 του Άρη πάλεψε απέναντι στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού αλλά γνώρισε την ήττα με 2-0 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού. Ο Μουζακίτης στο 45+3′ και ο Κωστούλας στο 83′ πέτυχαν τα γκολ για τους Πειραιώτες.

Οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά απέναντί τους ήταν ένα πιο έτοιμο τμήμα. Εδώ που έφτασε ο Άρης ήταν ξεκάθαρο έργο του προπονητή του, κ. Καζάνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος είχαμε τα εξής:

Στο 2’ ο Πνευμονίδης έφυγε από κανονική θέση μόνος προ του Κουτρουλίδη, αλλά εσφαλμένα υποδείχθηκε οφσάϊντ.

Στο 4’ πάλι εσφαλμένη υπόδειξη από τον βοηθό Αγγελόπουλο, σε ίδια ακριβώς φάση με τον Πνευμονίδη να βγαίνει στην πλάτη του Πείτση.

Στο 6’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λιατσικούρας μόνος μέσα στην μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους».

Σουτ του Τουφάκη στο 14’ μπλόκαρε σταθερά ο Κουτρουλίδης.

Στο 22’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, που κυκλοφόρησε καλά την μπάλα η οποία έφτασε στον Λιατσικούρα το σουτ του οποίου απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουτρουλίδης.

Στο 30’ πάλι ο τερματοφύλακας του Άρη, μπλόκαρε σουτ του Κωστούλα.

Στο 35’ εξαιρετική κίνηση fair play από τον Λίγδα του Ολυμπιακού, ο οποίος αν και μπορούσε να φύγει μόνος εκμεταλλευόμενος τραυματισμό του μπακ του Άρη, Μαγή, σταμάτησε πετώντας την μπάλα έξω!!!

Στο 44’ πάλι ο Κουτρουλίδης σταμάτησε σουτ του Πνευμονίδη μέσα από την περιοχή.

Στο 45+1 ο «βοηθός Αγγελόπουλος, σταμάτησε πάλι με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τουφάκη που έφευγε μόνο προ της εστίας του Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 45+2 όταν μετά από πάσα του Σουλιανάκου, ο Κωστούλας μπήκε περιοχή και ο Κουτρουλίδης τον ανέτρεψε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουζακίτης για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53’ φάουλ του Μουζακίτη έφυγε λίγο έξω από την εστία του Άρη.

Στο 55’ σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Πνευμονίδης δεν γύρισε σωστά για τον Κωστούλα με τον Σεβαστίδη να σώζει την τελευταία στιγμή.

Στο 64’ ο Βέργας έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του νεαρού του Άρη κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 74’ καταπληκτική ενέργεια από τον Τουφάκη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ του από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε ο Κουτρουλίδης.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς στο 83’. Ο Δαρβίρας κινήθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Τουφάκη ο οποίος σούταρε άσχημα, αλλά ο Κωστούλας πήρε την μπάλα, απέφυγε τον Κουτρουλίδη και σκόραρε για το 2-0.

Άρης (Κώστας Καζάνας): Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (65’ Ρούτσης), Μάγης (35’ Σεβαστίδης), Κούλα (77’ Σιταράς), Κουκίδης, Χαρούπας (77’ Τότσικας), Χατζόπουλος, Καραμανλής (65’ Γεωργίου), Δημητρακόπουλος, Βέργας.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα (79’ Φίλης), Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδα (62’ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (86’ Κτενάς) Κωστούλας (86’ Σούφκα), Τουφάκης (86’ Πλειώνης), Πνευμονίδης.

To Top