Πάλι στην κορυφή η Κ-17, με νίκη στη Δράμα!

Στην κορυφή του ομίλου της επανήλθε η Κ-17, η οποία πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της επί της Δόξας Δράμας, αφού επικράτησε στο γήπεδο των Κουδουνίων με 1-3 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του γ’ γύρου. Έτσι, η ομάδα του Τάσου Θέου υποσκέλισε τον ΠΑΟΚ και ξαναπέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας!

Ο Άρης έδειξε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ότι ανακάμπτει και «καθάρισε» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με αλλεπάλληλα γκολ του Ιγνατίδη (στο 27′, έπειτα από συνδυασμό με τον Σουνά), του Ζήση (στο 35′, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πασχαλίδη) και του ίδιου του Πασχαλίδη (στο 42′, με σέντρα – σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα), σ’ ένα γήπεδο όπου είχε περιοριστεί στο 0-0 στην προηγούμενη επίσκεψή του, πριν από μόλις δύο εβδομάδες.

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ανέβει και άλλο στην επανάληψη, με τους «κίτρινους» να χάνουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη, η Δόξα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το 52′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπότη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Μετά τη νίκη του, ο Άρης έφτασε τους 40 βαθμούς, υποσκελίζοντας τον ΠΑΟΚ, που έχει 39 βαθμούς αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση στην τελική τετράδα, ενώ η πρωτιά του ομίλου θα ξεκαθαρίσει στα δύο μεταξύ τους ντέρμπι, που θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο…

Η σύνθεση του Άρη (Θέος): Παπαδόπουλος, Ρότα, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Φούσκας (87′ Βαλαής), Πασχαλίδης (90′ Τσιπούρας), Λεμονής, Ιγνατίδης (78′ Μπέκας), Σουνάς (83′ Βαρότσης) και Ζήση (46′ Βασιλούδης).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top