Πάλλας: «Ο Άρης έχει δυναμικό που δεν το έχει παρουσιάσει»

Αισιόδοξος για νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Θόδωρος Πάλλας, που μίλησε για το προσεχές ντέρμπι αλλά και για εκείνα της δικής του εποχής, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Αρχικά, ο Πάλλας κλήθηκε να σχολιάσει ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου 1979, στο οποίο ο Άρης είχε νικήσει με 2-1 και ο ίδιος είχε σκοράρει: «Εκείνο το παιχνίδι ήταν η συνέχεια μίας ιστορίας του προηγούμενου χρόνου, όπου χάσαμε και θεωρήθηκα εγώ υπεύθυνος. Υπήρχε ένας Αυστριακός ονόματι Βάγκνερ, που τον μάρκαρα εγώ, έβαλε το γκολ, θεωρήθηκα εγώ υπεύθυνος και αυτή ήταν η ρεβάνς. Θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζει με πολύ πάθος, στο οποίο ήθελα να πάρω το αίμα μου πίσω. Ήταν ένα γήπεδο που κόχλαζε, δεν έπεφτε καρφίτσα. Η ΑΕΚ είχε μεγάλα ονόματα, τον Δομάζο, τον Παπαϊωάννου, ονόματα που άφησαν εποχή. Ήταν άλλες εποχές, ωραίες εποχές».

Για την σημερινή κατάσταση είπε: «Δυστυχώς η σημερινή εποχή είναι άσχημη για το ποδόσφαιρο. Πολλές ομάδες βρέθηκαν στη δίνη οικονομικών προβλημάτων και δύσκολα θα ξεμπλέξουν. Η ΑΕΚ είναι μία από αυτές και ο Άρης παραπλήσια προβλήματα έχει, όμως τώρα καλούνται να συναντηθούν μέσα στο γήπεδο. Εγώ επειδή έχω αισθήματα για τον Άρη θέλω να απομονώσω τα άλλα προβλήματα και πιστεύω ότι είναι ικανός να κερδίσει αυτό το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου, υπογράμμισε: «Είδα μερικά παιχνίδια του Άρη. Πιστεύω ότι έχει δυνατότητες και αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Μέσα μου πιστεύω ότι θα το κερδίσει. Ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει, απ’ ό,τι διαβάζω και κάποια χρέη για τα οποία πρέπει να κάνει κάποια πολιτική που θα αποβλέπει στη μείωση των χρεών».

Για τη βελτίωση στην εικόνα του Άρη: «Ανέκαθεν πίστευα και το έλεγα ότι ο Άρης έχει εσωτερικό δυναμικό που δεν το έχει παρουσιάσει. Ανάλογα με τους παίκτες που διαθέτει δεν παρουσιάζει τα αποτελέσματα που περίμενα να παρουσιάσει. Τώρα δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες».

Για το αν του λείπει το «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Μου λείπουν τα νεανικά μου χρόνια αλλά τι να κάνουμε, αυτά είναι. Κάθε εποχή έχει και τα προβλήματά της».

Τέλος, για το αν παίζει ρόλο η προϊστορία, σχολίασε: «Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν, νομίζω ότι οι παραστάσεις αυτές που θα βάραιναν από μία κακή παράδοση δεν παίζουν ρόλο. Οι ποδοσφαιριστές είναι καινούριοι, δεν έχουν παλαιότερες παραστάσεις άρα δεν νομίζω ότι θα τους επηρεάσει. Η ΑΕΚ δεν παύει να θεωρείται μία μεγάλη ομάδα και μία νίκη επί της ΑΕΚ θα τονώσει την ψυχολογία».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top