ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλμα: “Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να ανέβουμε ξανά!”

Ο Λουίς Πάλμα, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA για το αυριανό (12/2, 20:00) εντός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι οι “κίτρινοι” έχουν τις ψυχικές δυνάμεις να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα – Τι είπε για τη δική του κατάσταση και τη φιλία του με τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Αρχικά, στην ερώτηση αν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση, ο Πάλμα απάντησε: “Προσπαθώ να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, γιατί ένα μήνα είμαι χωρίς δραστηριότητα”.

Ερωτώμενος αν αισθάνεται ότι μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρο παιχνίδι, διευκρίνισε: “Θα το προσπαθήσω! Ελπίζω να μπορέσω να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Στόχος είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, και θέλω να συμμετάσχω σε αυτό”.

Σχετικά με το πόσο τον έχει στεναχωρήσει το γεγονός ότι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, τη στιγμή που είχε φτάσει στο ανώτατο σημείο απόδοσης, απάντησε: “Οπωσδήποτε με στεναχώρησε αυτό! Στεναχωρήθηκα τόσο για τον τραυματισμό μου, όσο και γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω στα σημαντικά παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να πω ότι δεν περνάμε τις καλύτερες στιγμές μας ως ομάδα. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να ανέβουμε”.

Για το γεγονός ότι σε κάποια από αυτά τα σημαντικά παιχνίδια συνδυάστηκε η απουσία του με την επιθετική αφλογιστία του Άρη και αν πιστεύει ότι τώρα που επιστρέφει, κάτι χρωστάει στην ομάδα, τόνισε: “Θα προσπαθήσω να δουλέψω πιο πολύ τώρα, για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Δεν είναι, όμως, θέμα ενός παίκτη μόνο, αλλά όλης της ομάδας. Θέλουμε να αρχίσουμε να μεγαλώνουμε ξανά ως ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό”.

 

To Top