ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάλμα: “Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, θα μου άρεσε όμως να πάω στην Premier League”

Ο Λουίς Πάλμα είναι το πιο… hot όνομα του Άρη με το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς και της Άντερλεχτ να είναι δεδομένο. Ωστόσο σε δηλώσεις του ο Ονδουριανός εξτρέμ υποστήριξε πως αν ερχόταν επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ θα ήθελα να είναι από ομάδα της Premier League. Ξεκαθάρισε πάντως πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό παρά μόνο φήμες.

“Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Άρημε τον οποίο έχω συμβόλαιο”, ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του 23χρονου άσου σε ερώτηση για το μέλλον του και πρόσθεσε: “έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα”.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σχολίασε: “Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν”.

Ο Λουίς Πάλμα τοποθετήθηκε φυσικά και για την απουσία του από την Εθνική Ονδούρας και το επερχόμενο Gold Cup. “Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί”, προσθέτοντας για τον προπονητή του, Ντιέγκο Βάσκεθ: «Το κάναμε μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω”.

To Top