ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλμα: “Ευγνώμων στον Θεό για το πρώτο μου γκολ, να μεγαλώσω μαζί με τον Άρη”

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη πέτυχε ο Λουίς Πάλμα. Ο 21χρονος επιθετικός άνοιξε το δρόμο της νίκης για την ομάδα του στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ονδούρα αποτελεί ποδοσφαιρικό κεφάλαιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα deportestvc.com τόνισε πως είναι ευγνώμων στον Θεό για το γκολ του, ενώ υπογράμμισε πως στόχος του είναι να συνεχίσει να μεγαλώνει μαζί με τον Άρη.

“Είμαι ευγνώμων στον Θεό για το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη. Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα. Είναι μία μοναδική στιγμή”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ καλύτερα. Σκέφτομαι από τώρα το μέλλον κι ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι εκεί έξω, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να συνεχίσω να «μεγαλώνω» μαζί του”.

Ο Πάλμα μίλησε ακόμη και για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας: “Μου αρέσει η πόλη, η προσαρμογή μου πηγαίνει καλά και μου αρέσει εδώ. Το πιο δύσκολο για μένα είναι το φαγητό. Κάποιες φορές αγοράζω, κάποιες άλλες μαγειρεύω μόνος μου”.

To Top