ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάλμα και Νταρίντα στις επιλογές του Πάρντιου

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λουίς Πάλμα και Βλάντιμιρ Νταρίντα από το χθεσινό παιχνίδι, με τον Άλαν Πάρντιου να τονίζει ότι ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από τον πάγκο.

Το γεγονός ότι οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ήταν στην αποστολή είχε ξεκάθαρη στόχευση, προκειμένου να τους έχει σε πλήρη ετοιμότητα στα ματς με Ολυμπιακό.

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για το κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη, τρεις μέρες μετά τον αγώνα της Κυριακής με τους Πειραιώτες για το… πρωτάθλημα. Δυο σημαντικά ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αυξημένων απαιτήσεων. Παράλληλα, ο Άρης μπαίνει σε ένα “καυτό” 30ημερο δυο αγώνων την εβδομάδα και το rotation και οι ανάσες κρίνονται κομβικής σημασίας.

Έτσι ο Πάρντιου επέλεξε να έχει από τη μια τον Λουίς Πάλμα 100% έτοιμο μετά τον τραυματισμό και την ίωση που πέρασε, ενώ προτίμησε να “φρεσκάρει” τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ενόψει των δυο αγώνων με τον Ολυμπιακό. Από σήμερα υπολογίζει κανονικά και τους δυο και όπως όλα δείχνουν θα είναι στις βασικές επιλογές του Άγγλου τεχνικού.

To Top