ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάλμα και χρηματιστηριακή αξία “επί πέντε”

Ο Λουίς Πάλμα με το γκολ που πέτυχε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη στη Λειβαδιά, έφτασε τα 9 γκολ στη σεζόν. Ο 22χρονος παίκτης από την Ονδούρα σκόραρε για 4ο σερί παιχνίδι. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι από τα 9 γκολ στη σεζόν, έβαλε τα 6 στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία πέτυχε τρία γκολ και σκόραρε από ένα γκολ στα παιχνίδια με Γιάννινα και στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό, για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα.

Ολα αυτά βέβαια εκτός από το ότι είναι πάντα σε πρώτο επίπεδο επιλογών για την επίθεση του Άρη, έχουν αντίκτυπο στη χρηματιστηριακή του αξία, έτσι όπως αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα “Transfermarkt”.

Ποιο συγκεκριμένα, πέρσι στις 29 Δεκεμβρίου, πριν τον αποκτήσει ο Άρης δηλαδή από την Ονδούρα, ο Πάλμα είχε χρηματιστηριακή αξία 225.000 ευρώ. Στην πορεία με τον Άρη, τον προηγούμενο Ιούνιο πήγε στις 450.000 ευρώ ενώ τώρα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα τον έχει στις 900.000 ευρώ. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη καταγραφή -η πιο πρόσφατη που υπάρχει- έγινε στις 7 Νοεμβρίου.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι έγινε, πριν αρχίσει αυτή η σειρά των παιχνιδιών που ο Πάλμα πέτυχε τα έξι γκολ καθώς το παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία (όταν ο Πάλμα πέτυχε τα τρία γκολ και μετά ακολούθησαν τα άλλα παιχνίδια και τα επόμενα γκολ) έγινε στις 8 Νοεμβρίου.

Πηγή: novasports.gr

To Top