ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλμα: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην Τρίπολη και να πάρουμε το τρίποντο» (video)

Ο Λουίς Πάλμα, μίλησε για τον αυριανό “τελικό” με τον Αστέρα Τρίπολης υποστηρίζοντας πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Σαν ένας τελικός. Κερδίζοντας αυτούς τους τρεις βαθμούς, πήραμε περισσότερη ώθηση και αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και να μπούμε στα play-off».

Για τις εντυπώσεις του από τον Χέρμαν Μπούργος και τη δουλειά μαζί τους:

«Εξαιρετικά. Ως ένας νοτιοαμερικάνος, Αργεντίνος προπονητής, με τη εμπειρία που έχει, περιμένουμε ότι μπορεί να δώσει πολλά στον Άρη. Μου έχει κάνει εντύπωση η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που μας προσφέρει και στην προπόνηση αλλά και μέσα στο παιχνίδι».

Για το αν ο Μπούργος τού έχει αναφέρει κάτι σε προσωπικό επίπεδο:

«Όχι, προς το παρόν τουλάχιστον δε μου έχει πει κάτι. Βρισκόμαστε και οι δύο σε μια μεγάλη ομάδα ως νέα μέλη. Θα συνεραστούμε όλοι μαζί για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν θεωρεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ως «τον τελικό των τελικών»:

«Ναι, αυτό περιμένουμε. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε το τρίποντο. Και πάνω απ’ όλα να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν ώστε να σκοράρουμε γκολ».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλα όσα είπε ο Λουίς Πάλμα.

To Top