ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάλμα: “Ονειρεύομαι Ισπανία, Γερμανία ή Αγγλία”!

Διαδικτυακή συνέντευξη στην Ονδούρα, στον συμπατριώτη του πρώην ποδοσφαιριστή Κάρλο Κόστλι, παραχώρησε ο Λουίς Πάλμα.

Σε ό,τι αφορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ονειρεύεται να παίξει τα επόμενα χρόνια είπε: «Δεν πρόκειται να σας πω ένα ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα, θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για την Εθνική Ονδούρας σχολίασε: «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες (σ.σ. όταν έπαιζε ο Κόστλι), γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».

Ο Πάλμα είπε επίσης πως αν και έπαιξε στη Βίντα…: «Είμαι η Ολίμπια. Έχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της Ολίμπια. Θα ήθελα να παίξω στην Ολίμπια μια μέρα, αργότερα, όταν αποσυρθώ από την Ευρώπη».

Ο Πάλμα εξομολογήθηκε επίσης ότι μόλις έφτασε  σκέφτηκε να αλλάξει ομάδα μετά την έλλειψη λεπτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην περίπτωσή μου, πέρασα τρεις μήνες για να είμαι βασικός, μίλησα με τον εκπρόσωπό μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου σύστησε να μείνω και έτσι έμεινα», είπε ο νεαρός παίκτης.

 

To Top