ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλμα: “Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας” (video)

Ο Λουίς Πάλμα εξέφρασε, μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA για το ερχόμενο (2/10) παιχνίδι του Άρη στον Βόλο, τα συναισθήματά του για την πρόσφατη εμπειρία που είχε αγωνιζόμενος κόντρα στον Λίο Μέσι – Αισιόδοξος ότι οι “κίτρινοι” θα νικήσουν στο Πανθεσσαλικό.

Απαντώντας στην ερώτηση που του έγινε πώς ένιωσε που αντιμετώπισε τον Μέσι στη φιλική συνάντηση της Εθνικής Ονδούρας με την Εθνική Αργεντινής το περασμένο Σάββατο (24/9) στο Hard Rock Stadium, στο Miami Gardens της Φλόριντα, απάντησε: “Ήταν μια εμπειρία μοναδική! Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη βίωσα! Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Γενικώς, έμαθα πολλά από τη συμμετοχή μου στα δύο φιλικά της Εθνικής ομάδας της πατρίδας μου (σ.σ. το άλλο ήταν με τη Γουατεμάλα, στις 28/9) και ειδικότερα από αυτό κόντρα στην Αργεντινή, απέναντι σε όλους αυτούς τους τεράστιους παίκτες! Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, που βρέθηκα με την Εθνική ομάδα της χώρας μου!”

Σχολιάζοντας την επιστροφή του Άρη στις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, και ειδικότερα την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, τόνισε ο Πάλμα: “Δεν ήμουν παρών τις περισσότερες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας μου, λόγω του ταξιδιού μου στην Αμερική, όμως, οι συμπαίκτες μου μού είπαν ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με τον καινούργιο μας προπονητή. Είμαστε πολύ έτοιμοι για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι στον Βόλο, όπου πάμε για να νικήσουμε!”

Σχολιάζοντας πώς περιμένει τον Βόλο ως αντίπαλο και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο Πανθεσσαλικό για να νικήσει, απάντησε: “Ο Βόλος θέλει τη νίκη στην έδρα του και θα βγει στο γήπεδο να τη διεκδικήσει. Ξέρουμε, όμως, τι σημαίνει να νικήσουμε εμείς σε αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί, οπότε πηγαίνουμε να τους πάρουμε! Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, μπορούμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης”.

Σχετικά με το αν είναι έξτρα κίνητρο για τους “κίτρινους” ότι την ίδια μέρα παίζουν μεταξύ τους οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που σημαίνει ότι αν νικήσουν στον Βόλο, θα βελτιώσουν τη θέση τους έναντι του ενός ή του άλλου ή και των δύο στην κορυφή της βαθμολογίας, τόνισε: “Πράγματι, είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς, όμως, ως ομάδα πρέπει να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως τι γίνεται στις άλλες αναμετρήσεις!”

Κι όσο για το αν ο ίδιος αισθάνεται ότι είναι στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Άρη, σχολίασε χωρίς κανέναν ενδοιασμό: “Το αισθάνομαι αυτό! Παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας μου κι αυτό δίνει έξτρα κίνητρο σε μένα. Έχω πολλά να δώσω ακόμη! Θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου, για να δώσω περισσότερα!”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

To Top