ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πάμε Άρη” από τον Γκάρι Σούντγκρεν στο PRESSARIS: “Πλέον ο γιος μου είναι περισσότερο χαρούμενος στον Άρη”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βιώνει την αγωνιστική του “αναγέννηση” το τελευταίο διάστημα στον Άρη, κάνει μία νέα “αρχή”, κάτι που επιβεβαιώνει και ο πατέρας του, άλλοτε διάσημος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο PRESSARIS.

“Είμαι πολύ περήφανος για τον γιο μου, πέρασε πολλά την προηγούμενη σεζόν και έχει δείξει μεγάλη δύναμη“, δήλωσε αρχικά ο άλλοτε παίκτης των AIK Στοκχόλμης και Ρεάλ Σαραγόσα.

Ερωτώμενος, για το πως νιώθει που ο γιος του, αγωνίζεται ξανά και μάλιστα είναι από τους καλύτερους παίκτες του Άρη, στα τελευταία ματς, είπε: “Είμαι ευγνώμων που παίζει και πάλι και είμαι περήφανος για τις εμφανίσεις του. Δείχνει ότι δεν τα παρατάει ποτέ και είναι ότι πιο σημαντικό αυτό για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή”.

Aναφορικά με το πως νιώθει ο γιος του και τι του μεταφέρει πλέον, τόνισε: “Μιλάω μαζί του κάθε μέρα. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως είναι πολύ χαρούμενος στον Άρη, απ΄οτι ήταν με όσα συνέβησαν πέρσι. Ήταν λογικό, είχε επηρεαστεί, όμως πλέον έχει βρει τον εαυτό του και περνάει πολύ καλά”.

Τέλος, θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές, προς τον κόσμο του Άρη: “Καλά Χριστούγεννα και καλά χρονιά εύχομαι σε όλο τον κόσμο και… Πάμε Άρη!”.

To Top