«Πάμε για το καλύτερο στο φάιναλ έιτ του Κυπέλλου»

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για την επικείμενη συμμετοχή στο φάιναλ έιτ του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Άρη, Κώστας Ευθυμιάδης, στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται καθ’ οδόν για την Σύρο, όπου μεθαύριο, Τετάρτη (07/03) θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον νοκ άουτ προημιτελικό και είναι φαβορί για την πρόκριση στους ημιτελικούς της Παρασκευής (09/03).

Κάνοντας  αρχικά ένα σχόλιο για το τοπικό ντέρμπι και τη σπουδαία νίκη του Άρη, είπε: «Κάναμε το καθήκον μας, τίποτα παραπάνω. Τελείωσε η εβδομάδα πολύ καλά για όλα τα επαγγελματικά τμήματα της ομάδας μας και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε: «Ο δικός μας αγώνας θα είναι ο πρώτος της ημέρας, στις 12.30. Δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα να παίζει τέτοια ώρα αλλά θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Εμείς αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά κάθε αντίπαλο. Δεν υποτιμούμε καμία ομάδα. Επειδή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αυτή την άσχημη κατάσταση, ίσως θα θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα σε αυτό το θεσμό. Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Η ομάδα πηγαίνει στη Σύρο με καλή ψυχολογία και με φιλοδοξίες, όπως επεσήμανε ο τιμ μάνατζερ του Άρη: «Υπάρχει αυξημένη προσοχή από όλους μας. Οι παίκτες μας είναι συνειδητοποιημένοι για το τι πάμε να κάνουμε εκεί. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει κάποια άλλη. Αυτό το βλέπουμε και στο πρωτάθλημα. Είμαστε καλά, υγιείς όλοι επιτέλους. Θα παίξουμε για άλλη μία φορά όλοι μαζί, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ και ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά. Έτσι πηγαίνουμε στη Σύρο και πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία και ό,τι καλύτερο προκύψει».

Η αποστολή του Άρη αναμένεται να φτάσει απόψε γύρω τις 11:30 το βράδυ στη Σύρο, στην οποία θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά. Αύριο θα προπονηθεί στο γήπεδο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.

Οι τέσσερις προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη (07/03) και μετά την ολοκλήρωσή τους, το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να προκύψουν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top