Χωρίς κατηγορία

Πάμε δυνατά με Μπαστιά για νίκη με κάλυψη στο Χ‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Το Betarades.com προσφέρει και σήμερα τα προγνωστικά του «αλιεύοντας» προτάσεις από το μεγάλο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

 

Στις Μπόμπες σήμερα βρίσκεται η πρόταση της ημέρας (65 ευρώ) με το 2 DNB (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) στον αγώνα Σοσό – Μπαστιά που προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στην StanJames. Η Σοσό ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο γνωρίζοντας καλά ότι την περιμένουν πολλές δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να δώσει μάχη για να παραμείνει και φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Και αυτό γιατί πέρυσι χρειάστηκε να κάνει υπερπροσπάθεια για να τα καταφέρει, πόσο μάλλον τώρα που το ρόστερ της μοιάζει να είναι και αισθητά αποδυναμωμένο. Όνειρο ζει η Μπαστιά, που κατάφερε μέσα σε δύο σεζόν να ανέβει δύο συνεχόμενες κατηγορίες και να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, κατακτώντας παράλληλα τα πρωταθλήματα σε Νασιονάλ πρόπερσι και Ligue 2 την περασμένη σαιζόν. Στη Ligue 1, μπορεί να επιστρέφει μετά από συνολικά 7 χρόνια, έχει όμως εμπειρίες από την κατηγορία και ο σχεδιασμός της για εδώ σίγουρα δεν ήταν πρωτόγνωρη κατάσταση για αρκετούς που βρίσκονται στην ομάδα χρόνια.

 

Συνεχίζοντας με τις εκπλήξεις βρίσκουμε ευκαιρία στο Χ2 του Μεξικού στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά ποδοσφαίρου κόντρα στην Βραζιλία, ένα σημείο που πληρώνει 2.53 στην 10Bet. Συνεχίζοντας στις Μπόμπες βρίσκουμε το Χ2 της Γιορκ με αντίπαλο την Ντονκάστερ σε απόδοση 2.00 στην 888sport και το 1Χ της Λωζάνης κόντρα στη Σιόν που πληρώνει 2.12 στην 12Bet.

 

Στα Μονά πάμε σήμερα με δύο σημεία. Φυσικά και ξεχωρίζει το δυνατό ποντάρισμά μας (50 ευρώ) στη νίκη της Φλαμένγκο με αντίπαλο τη Ναούτικο σε απόδοση 1.60 στη William Hill.  Ο περισσότερος χρόνος ξεκούρασης που είχε, λόγω του ότι το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου με την Ατλέτικο Μινέιρο αναβλήθηκε, αποδείχθηκε πως ωφέλησε της Φλαμένγκο. Πραγματοποίησε πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση απέναντι στη Φιγκεϊρένσε και δικαιολογημένα έφτασε στην επικράτηση με 2-0. Η βελτίωση σε όλους τους τομείς ήταν εμφανής και σήμερα θα έχει εύκολο έργο.

Κλείνουμε την κατηγορία «Μονά» με το 2 (DNB) της Ατβίνταμπεργκ με αντίπαλο της Συριάνσκα για το Β’ Κατηγορία της Σουηδίας, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.88 στην Betsson.

 

Πάμε τώρα στο Σύστημα στο οποίο προτείνουμε σήμερα τέσσερα παιχνίδια σε σχηματισμό 3-4 (5 στήλες x 10 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 50 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τις αναμετρήσεις σε αποδόσεις BetVictor:

 

Μπραν – Χάουγκεσουντ 1 (1.93)

Εβιάν – Μπορντό 2 DNB (1.86)

Μπαχία – Κρουζέιρο 1 DNB (1.99)

Κάνσας Σίτι – DC Γιουνάιτεντ X2 (1.90)

 

Κλείνοντας, αλλάζουμε σπορ και ταξιδεύουμε στον Καναδά εκεί όπου διεξάγεται το ATP Master Toronto. Ο Νο.14 του ταμπλό Ρίτσαρντ Γκασκέ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Rogers Cup, μετά από δύο τεράστιες νίκες την Παρασκευή. Ο αντίπαλός του, ζο Ίσνερ ήταν ο μεγάλος νικητής της τιτανομαχίας κόντρα στον Μίλος Ράονιτς σε ένα ματς που εκ των προτέρων αναμενόταν κλειστό.

Σίγουρα μετά από δύο αγώνες την Παρασκευή δε θα είναι εύκολο για τους δύο τενίστες να ξαναμπούν και πάλι σήμερα στο court, ωστόσο αμφότεροι έδειξαν μεγάλο πάθος καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας και το σημερινό ματς αναμφίβολα αναμένεταο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Παρόλα αυτά, η εκτίμηση μας είναι πως ο Γκασκέ παίζει ένα επίπεδο παραπάνω αυτήν την εβδομάδα στο Τοροντό, παρουσιάζοντας μια εικόνα που είχαμε αρκετό καιρό να δούμε και έτσι θα τον εμπιστευτούμε για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

 

Εκτίμηση: Richard Gasquet (2.15 Pinnacle)

 Διαβάστε εδώ την ανάλυση της πρότασης στο Tennis

 Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top