Πάνε… ταμείο οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2

Το χρώμα του χρήματος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, θα δουν την Παρασκευή 15/11, οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, με εξαίρεση τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως ειπώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, την Τετάρτη 13/11, το συμφωνηθέν ποσό θα καταβληθεί από την κρατική τηλεόραση σε πέντε δόσεις, συνολικά.

Η πρώτη θα περιλαμβάνει το 35% του ποσού, που δικαιούται κάθε ομάδα και το υπόλοιπο 65% θα δοθεί σε τέσσερις δόσεις ανά δίμηνο, ουσιαστικά μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και αφού θα έχει λήξει το πρωτάθλημα.

Έτσι, εννέα ΠΑΕ, οι Α.Ε. Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Χανιά θα πάρουν από 120.400 ευρώ ενώ οι προερχόμενοι από τη Σούπερ Λιγκ Γιάννινα και Λεβαδειακός από 212.625 ευρώ. Ο Απόλλων Σμύρνης, βρίσκεται σε αντιδικία με την κρατική τηλεόραση, καθώς υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ από την περσινή περίοδο που αγωνίζονταν στη Σούπερ Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη συμφωνία που υπάρχει ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός θα βάλουν στο ταμείο του από 607.500 «καθαρά» και οι υπόλοιπες ομάδες από 344.250 ευρώ.

To Top