«Πάντα ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης!»

Μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας της στους Μακεδόνες Αξίου, με τους οποίους αγωνίζονταν στην Α1, η Διονυσία Τυφλιώρη πήρε την απόφαση ν΄ αποχωρήσει από την ομάδα της Χαλάστρας, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της.

Ο Άρης, λοιπόν, κατάφερε ν΄ «αρπάξει» κυριολεκτικά την 24χρονη ταλαντούχα κεντρικό από συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας, που έριζαν για την απόκτησή της και να την κάνει δική του.

Η ίδια μίλησε στο PRESSARIS για την απόφασή της να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», παρά το δέλεαρ να παραμείνει στην Α1, την ανυπομονησία της για την έναρξη της προετοιμασίας και φυσικά για τους στόχους της με τη νέα της ομάδα1

«Η αλήθεια είναι πως ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που με πλησίασε, αφότου πήρα την απόφασή μου ν΄ αποχωρήσω από τους Μακεδόνες Αξιού. Δεν δυσκολεύτηκα ν΄ αποφασίσω ν΄ αποδεχτώ την πρόταση των ανθρώπων της ομάδας, καθώς αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο», για να εξηγήσει: «Πάντα ήθελα ν΄ αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη. Επίσης, το γεγονός ότι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μένα!».

Όσο για τους δικούς της στόχους; «Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε ν΄ αντεπεξέλθουμε όλες μαζί σε αυτά που ζητάει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ» και προσέθεσε: «Θέλω φυσικά να έχω και εγώ μία καλή χρονιά και να συμβάλω από την πλευρά μου στην επίτευξη της ανόδου».

Με τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σολκίδη, η 24χρονη κεντρικός δεν έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, όμως, όπως επισημαίνει «είναι ένας προπονητής που τον ξέρω μέσα από το γήπεδο, τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστούμε φέτος», ενώ για τις συμπαίκτριές της είχε να πει: «Ούτε και τα κορίτσια τα γνωρίζω προσωπικά. Συνεπώς, ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία για να βρεθούμε όλοι!».

To Top