ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάντα στην λίστα του Άρη ο Άμπαντ για την θέση του πορτιέρο

Το όνομα του Κάρλος Άμπαντ είχε έρθει από τον περασμένο Απρίλιο στο προσκήνιο για τον Άρη, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να παραμένει στη λίστα των “κιτρινόμαυρων” για την ενίσχυσή τους στον “άσο”.

Η περίπτωσή του είναι μία από τις πολλές που εξετάζονται από τους ιθύνοντες του Άρη, με τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ να έχουν αρκετά θετική άποψη για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, καθώς τον έχουν προκρίνει από άλλες επιλογές κι ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το θέμα του Χουλιάν Κουέστα.

Από την “ελληνική αγορά” πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, αν και τα δικαιώματά του ανήκουν στην Τενερίφη (μέχρι το καλοκαίρι του 2022), η οποία τον έδωσε δανεικό φέτος στην Ξάνθη. Eπομένως, αν το ενδιαφέρον γίνει επίσημο μένει να φανεί αν θα έρθει δανεικός ή υπάρχει η προοπτική να μείνει ελεύθερος.

O 25χρονος γκολκίπερ έπαιξε σε όλα τα ματς πρωταθλήματος με την ακριτική ομάδα, όντας από τους καλύτερούς της παίκτες.

Στο παρελθόν έχει περάσει και από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κόρδοβα στην Ισπανία.

Οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν βέβαια με τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος παραμένει από τις βασικές επιλογές, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στα πλέι οφ.

Το όνομα του Άμπαντ, προστέθηκε στην λίστα των ανθρώπων του Άρη, μαζί με αυτά των Μέγιερι και Ρένσινγκ που είχαν διαρρεύσει προ αρκετών εβδομάδων.

To Top