ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάνω απ΄όλα το συμφέρον της ομάδας, μακριά από τις “παγίδες”!

Ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει εδώ και χρόνια, πως σε κάθε εκτός έδρας ματς, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα σπρώξει στη νίκη την ομάδα του και τίποτα διαφορετικό!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μαθημένος στις προκλήσεις, τις “παγίδες” λειτουργεί και πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Δυστυχώς στην… “δημοκρατική” Ελλάδα, απαγορεύτηκε η παρουσία των φίλων του Άρη στα Γιάννινα. Την αρχή έκανε η αστυνομία, ακολούθησε με πρακτικές δορυφόρου, παραρτήματος ο ΠΑΣ και ο Βασιλειάδης σιγοντάρισε με οριστικό “μπλόκο”.

Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να πάρει το “διπλό” στα Γιάννινα και να συνεχίσει το πρωτάθλημα με το “τέσσερα στα τέσσερα”.

Ο φετινός Άρης ενοχλεί, φοβίζει και είναι δεδομένο γι αυτό και του βάζουν από νωρίς εμπόδια. Το διαπιστώνει κανείς καθημερινά. Θα ήταν αμαρτία να πέσει κάποιος στην παγίδα και να υπάρξει τιμωρία για την ομάδα, δίχως λόγο και αιτία.

Σαφέστατα ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης αυτής της ομάδας, ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί η ομάδα του Πάκο Ερέρα έχει αποδείξει πως είναι κλάσεις ανώτερος από ομάδες τύπου ΠΑΣ.

 

To Top