ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 10 ομάδες πήγαν μόνες τους στον ΟΠΑΠ!

Μπορεί οι συζητήσεις μεταξύ Super League και ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος να έχουν επί του παρόντος ναυαγήσει, ωστόσο πάνω από δέκα ομάδες πλησίασαν ατομικά τον Οργανισμό και ζήτησαν διαφήμιση για τις φανέλες τους!

Βάσει των ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο ΟΠΑΠ έχει σκληρύνει τη στάση του και αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία του για τη Super League καθώς ο συνεταιρισμός θέτει ενστάσεις επί της πρότασης τις οποίες ο Οργανισμός δεν δέχεται να συζητήσει.

Ωστόσο, πέραν της κεντρικής χορηγίας, υπάρχει και η πρότασή του ΟΠΑΠ για διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων, που είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, τη στιγμή αυτή, είναι περισσότερες από δέκα οι ομάδες της Super League που έχουν προσεγγίσει τον ΟΠΑΠ, ζητώντας ατομικές συμφωνίες, ανεξάρτητα αν δοθεί τελικά ή όχι η κεντρική χορηγία για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ορισμένες από τις ομάδες αυτές είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, η Κέρκυρα, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Είναι εξαιρετικά πιθανό, εξάλλου, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες ομάδες, πλην Ολυμπιακού φυσικά, που έχει αποφασίσει να πάει κόντρα στην προοπτική του ΟΠΑΠ γενικότερα, για τους γνωστούς λόγους.

Ο Οργανισμός από την άλλη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσει σε αυτό το επίπεδο, αφού ήδη έτσι κι αλλιώς έχει προτείνει 10,5 εκατ. ευρώ απ’ ευθείας στις ομάδες, με βάση την εμπορικότητά τους, τις προοπτικές, τη δυναμική τους κλπ.

Οι επαφές πάντως είναι συνεχείς και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις…

Πηγή: sdna.gr

To Top