ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνω από 100.000 ευρώ το μήνα πληρώνει ο Άρης για παλιές “πληγές”!

Η εξόφληση του Κριστιάν Πορτίγια κατέγραψε μια σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει τα τελευταία δυο χρόνια η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος της Θόδωρος Καρυπίδης.

Σύμφωνα με αυτήν μεγαλώνει ο… πικρός λογαριασμός για τις “παλιές αμαρτίες” που καλείται να πληρώσει -αν και δεν θα έπρεπε να είναι υποχρέωση της, η νυν ΠΑΕ Άρης.

Χθες έκλεισε μια ακόμη οικονομική παλιά “πληγή”, με τον Κριστιάν Πορτίγια να παίζει ελάχιστα στον Άρη και να εισπράττει τους τελευταίους μήνες συνολικά το ποσό των 450.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί των 50.000 ευρώ, γιατί… καθυστέρησε ο Άρης μια εβδομάδα να καταβάλει την τελευταία δόση!

Δεν είναι μόνος. Η λίστα είναι μακρά. Οριόλ, Καλσάδο, Σιστόν, Ούμπιδες, Μαγκνταλένα και πόσοι άλλοι που χάνονται στο μέτρημα!

Σύμφωνα με υπολογισμούς στην Αλκμήνης, κάθε μήνα, η ΠΑΕ Άρης, ο μεγαλομέτοχος καλούνται να πληρώνουν πάνω από 100.000 ευρώ για τις παλιές “πληγές”! Μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή πάνω από 1.200.000 ευρώ!

Τεράστιο ποσό, ειδικά σε αυτές τις εποχές, χρήματα τα οποία αντί να καταβληθούν για την ενίσχυση της ομάδας, για άλλες υποχρεώσεις ή την γενικότερη ανάπτυξής τους, δόθηκαν για να κλείσουν οι κακές οικονομικές διαχειρίσεις πριν από τόσα χρόνια κι ενώ με βάση την νομολογία δεν υπάρχει κανένα βάρος στην νέα ΠΑΕ!

To Top