Πάνω από 17.000 ευρώ έδωσε ο Ράιαν για την Αυστραλία μετά τις 56 επεμβάσεις!

Ο Ματ Ράιαν είχε υποσχεθεί να δίνει 500 δολάρια Αυστραλίας για κάθε καταγεγραμένη από επίσημη στατιστική, απόκρουση από τους τερματοφύλακες των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και το ποσό που θα προσφέρει πλέον για την περίθαλψη και διάσωση των ζώων στην πατρίδα του ξεπερνάει τις 17.000 ευρώ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο γκολκίπερ της Μπράιτον ευαισθητοποιήθηκε και θέλησε να γνωστοποιήσει πριν από μερικές μέρες τον τρόπο με τον οποίο εκείνος θα συγκέντρωνε χρήματα για να βοηθήσει την πατρίδα του έπειτα από τις δολοφονικές πυρκαγιές που έκαιγαν εδώ και 1,5 μήνα και το περίπου ένα δισεκατομμύριο ζώων που χάθηκαν στις φλόγες..

Έτσι, είχε ανακοινώσει πως για κάθε καταγεγραμμένη απόκρουση συναδέλφου του στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, θα έδινε 500 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 310 ευρώ).

Έτσι, με τις 56 επίσημες αποκρούσεις στις αναμετρήσεις του τριημέρου, θα προσφέρει 15.000 λίρες στην Αυστραλία για την διάσωση και περίθαλψη των άτυχων ζώων που ήρθαν αντιμέτωπα με τον εφιάλτη της φωτιάς στα δάση…

To Top