ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 2.500 Έλληνες στο πλευρό της Εθνικής μας

Η Εθνική μας ομάδα θα έχει δυνατή εξέδρα στο “King Baudouin Stadium”, αφού πάνω από 2.500 Έλληνες φίλαθλοι θα βρίσκονται στο πλάι της και ήδη ταξιδεύουν για την βελγική πρωτεύουσα.

Χθες (20/3) πέταξαν από την Αθήνα οι πρώτοι εκδρομείς για τις Βρυξέλλες με τον Γαλανόλευκο Φάρο και είναι δεδομένο πως η Εθνική μας ομάδα θα έχει πολύ δυνατή εξέδρα στο “King Baudouin Stadium” απέναντι στο Βέλγιο για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα 2.500 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η ΕΠΟ, έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ είναι σίγουρο πως θα βρεθούν και άλλοι Έλληνες ομογενείς σε άλλα σημεία του γηπέδου που αγωνίζεται η εθνική Βελγίου. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε δεν θα είναι μόνη ούτε σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Γαλανόλευκος Φάρος έχει οργανώσει ταξίδια από πολλά μέρη, οι πρώτοι εκδρομείς του συλλόγου αναχώρησαν από το “Ελ. Βενιζέλος” και η κερκίδα μας θα είναι δυνατή για μια ακόμη φορά. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη και ο κόσμος θα βρεθεί δίπλα στους διεθνείς μας στη μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

To Top