ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνω από 3.000.000 ευρώ για τις “παλιές αμαρτίες” πληρώνει ο Καρυπίδης!

Μόνο σοκ αποτελεί η απόφαση-μαχαιριά στην ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση Οριόλ, σε ένα σημείο όπου όπως τονίστηκε οι κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια για την ανάπτυξή τους και την αγωνιστική τους επίθεση διαρκείας.

Όπως σημειώσαμε και χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση αυτή που αναγκάζει τον Άρη να πληρώσει 1.100.000 ευρώ, δεν έκρυψε την μεγάλη του δυσαρέσκεια και την οργή του, για όλους αυτούς που “φρόντισαν” να μείνει απλήρωτος επί σειρά ετών ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με την ελάχιστη προσφορά και τα παχυλά συμβόλαια. Και φυσικά, όταν βάσει των νόμων υπάρχει σαφής διαχωρισμός των δυο ΑΦΜ και ο ίδιος παρέλαβε “μια ΠΑΕ χωρίς να έχει βάρη ή υποχρεώσεις”!

Ο πικρός… λογαριασμός ανεβαίνει για τις “παλιές αμαρτίες”, τις οποίες καλείται να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος των κιτρινόμαυρων. Πριν από ένα χρόνο, πέρσι τον Ιούνιο, καταβλήθηκε ένα ποσό που ξεπέρασε το 1.000.000 ευρώ για να απεμπλακεί από τις υποθέσεις Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, Πορτίγια και Σιστόν.

Στις υπόλοιπες υποθέσεις, όπου ο Άρης προσέφυγε δικαστικά στο CAS, μόνο για τα παράβολα το ποσό έφτασε τις 500.000 ευρώ! Σε αυτές τις υποθέσεις εάν προστεθούν και κάποιες άλλες κατά τις οποίες οι κιτρινόμαυροι τις έκλεισαν εξωδικαστικά, προσθέτοντας και την τελευταία του Οριόλ, το ποσό για τις “παλιές αμαρτίες” μπορεί και να ξεπερνάει τα 3.000.000 ευρώ!

Χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα είχαν μπει για να ενισχύσουν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο και την προσπάθεια ανάπτυξης του…

To Top