Πάνω από 3.500 Θεσσαλονικείς στους δρόμους την Κυριακή για τον ημιμαραθώνιο!

Περισσότεροι από 3.500 Θεσσαλονικείς και όχι μόνο θα βρεθούν στους δρόμους της πόλης το βράδυ της Κυριακής για να τρέξουν στον ημιμαραθώνιο 21 χιλιομέτρων και στον “δρόμο υγείας” 5 χιλιομέτρων!

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση του Τρίτωνα σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης τονίστηκε η σημαντικότητα του γεγονότος για την πόλη και την μαζική άθληση. “Φροντίδα και στόχος μας είναι να ανοίγουμε πόρτες, να δίνουμε κίνητρα στο κόσμο να συμμετέχουν σε θετικές δράσεις που θα τους αλλάξουν την ψυχολογία, θα τους κάνουν αισιόδοξους ώστε να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή τους”, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Αναλύοντας το σκεπτικό και τους στόχους της διοργάνωσης η Αντιδήμαρχος Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου, απηύθυνε πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις και πρόσθεσε: “Υπήρχε έντονη επιθυμία και ανάγκη από τους συμπολίτες μας να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Τρέχουμε όλοι μας για διάφορα πράγματα στην καθημερινότητά μας, ας τρέξουμε την Κυριακή και για την υγεία μας”.

Επιπλέον διευκρίνισε ότι ο Δρόμος Υγείας των 5.000μ. είναι αφιερωμένος στην «Α21», μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει ως στόχο την υπεράσπιση των θυμάτων της ανθρώπινης εμπορίας (trafficking).

 

To Top