Πάνω από 5.000 κόσμο περιμένουν στα Γιαννιτσά, την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Σε κινητοποίηση βρίσκονται στα Γιαννιτσά ενόψει του ιστορικού αγώνα με τον Άρη. Πάνω από 5.000 φιλάθλους περιμένουν στο γήπεδο την Κυριακή, ενώ τα εισιτήρια κυκλοφορούν την Πέμπτη.

Διαβάστε τι γράφει το σάιτ του νομού Πέλλας matiespellas.gr:

Ένας  πανικός επικρατεί για τον Κυριακάτικο αγώνα της Αναγέννησης Γιαννιτσών κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, η ομάδα της Αναγέννησης την Κυριακή θα υποδεχτεί  τον Άρη σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα της Αναγέννησης που μπορεί να μετρά ιστορία πάνω από 50 χρόνια όμως για το πρωτάθλημα ποτέ δεν βρέθηκε απέναντι στον Άρη μια που το ταβάνι της Αναγέννησης ήταν η Β´ εθνική με πάνω από 25 χρόνια συνολικής παρουσίας εκεί.

Για το παιχνίδι αυτό αναμένεται να υπάρχουν πάνω από 5000 οπαδοί των 2 ομάδων μια που ο Άρης αποτελεί  δέλεαρ για τους φιλάθλους των Γιαννιτσών.

Ήδη μεγάλη ποσότητα εισιτηρίων θα  πάρουν οι οπαδοί των κιτρίνων  από την Θεσσαλονίκη , ενώ και πολλοί φίλαθλοι Γιαννιτσώτες που  συμπαθούν την ομάδα του Άρη και θα κατηφορίσουν στο γήπεδο για να την δουν κόντρα στην νεανική Αναγέννηση που θέλει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στο κυνήγι της παραμονής που δίνει.

Η φιλοξενία από πλευράς διοίκησης αναμένεται να είναι άψογη απέναντι στους ανθρώπους του Άρη μια που ανέκαθεν υπάρχει καλή σχέση της Αναγέννησης με τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Τα εισιτήριά του αγώνα   θα αρχίσουν να προ πωλούνται για διευκόλυνση των φιλάθλων από την Πέμπτη.

Στον αγώνα θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και οι οργανωμένοι θα μπουν από διαφορετικές θύρες για λόγους ασφαλείας.”

To Top