ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάππας: “Δώρο τα δύο γκολ στον Άρη, νταηλίκι από Σκέντζο…”

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόστολος Πάππας, στάθηκε στη διαιτησία του σημερινού ματς που χάρισε δύο τέρματα στον Άρη, όπως είπε, ενώ έδωσε και την δική του ερμηνεία στα όσα συνέβησαν μετά το γκολ που πέτυχαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που το μελετήσαμε πολύ καλά. Ο κ. Αναστόπουλος δεν επεφύλαξε καμία έκπληξη, ούτε στον τρόπο παιχνιδιού, ούτε στα στημένα. Είμαι αναγκασμένος, όμως, να μιλήσω για κάτι που με θίγει προσωπικά. Είναι άδικο να γκρινιάζει αυτή η πόλη για την διαιτησία και να δίνει δώρα η διαιτησία σε αυτόν τον Άρη. Θα ήταν πιο τίμιο να γίνει αγωνιστικά», για να προσθέσει:

«Όταν η ομάδα κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά το 1-0 και αφού έρχεται το γκολ, δίνει δύο τέρματα στον Άρη, τότε αυτό είναι άδικο. Θέλω να είμαι καθαρός και τίμιος. Το 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μου στο γήπεδο».

Για την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Ανδρέα Σκέντζο: «Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω την ιδιότητα του, με απώθησε με βίαιο τρόπο. Μιλούσα σε ήρεμο τόνο με τον κ. Αναστόπουλο και με απώθησε. Στη συνέχεια, κάποιος από την ασφάλεια του Άρη με χτύπησε στο αυτί. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά και είναι άδικο κάποιοι που βαφτίζονται προπονητές, να δημιουργούν εντάσεις».

 

To Top