ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάππας στο PRESSARIS: «Μεγάλη υπόθεση να παίζουμε εναντίον του Άρη -Έχει τρωτά σημεία»

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, με τον τεχνικό των Ποντίων, Απόστολο Πάππα, να βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται για την ομάδα του.

Ο ίδιος μίλησε στο PRESSARIS για την εν λόγω αναμέτρηση και για τα σημεία στα οποία έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι παρ΄ ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά κατά την οποία θα τεθεί αντίπαλος του Άρη ως προπονητής, εντούτοις, ως παίκτης τον έχει αντιμετωπίζει πριν μερικά χρόνια.

Πρόκειται γα ένα φιλικό παιχνίδι, που έδωσε κάποια στιγμή ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος με αντίπαλο την ομάδα της Κρήνης για ειδικό σκοπό, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 2-1.

«Αυτό που είπαμε και στα παιδιά είναι πως πρώτος στόχος μας θα πρέπει να είναι να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να το χαρούμε. Είναι μεγάλη υπόθεση για όλους μας να παίξουμε εναντίον του Άρη», τόνισε αρχικά ο Απόστολος Πάππας, για να προσθέσει:

«Πιστεύω πως ο Νέστος Χρυσούπολης έδειξε τον δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες πως ο Άρης δεν είναι ανίκητος. Έχει τρωτά σημεία, τα οποία αν μπορέσουμε να τα εκμεταλλευτούμε, ίσως πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο του αντιπάλου».

To Top