ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Έπρεπε να κάνουμε… τη δουλειά, θέλει χρόνο ο Καμαρά”

Ο Άλαν Πάρντιου τόνισε πως το ζητούμενο για τον Άρη στο σημερινό παιχνίδι ήταν να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη τύπου για την νίκη και την πρόκριση του Άρη επί του Λεβαδειακού: «Είχαμε δύο παιχνίδια που δεν ήταν εύκολα. Έπρεπε σήμερα να κάνουμε τη δουλειά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, παίξαμε γρήγορα. Δώσαμε χρόνο σε παίκτες από τον πάγκο, όπως ο Καμαρά, καθώς ρίξαμε ρυθμό. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση». Πρόσθεσε πως «ήθελα να έχω τον Μανού και τον Ματέο στο γήπεδ,ο μαζί και με τον Μαντσίνι. Ο Μανού έκανε καλή δουλειά, είχε ωραίες ενέργειες, αλλά ήταν άτυχος που δεν μπόρεσε να σκοράρει».

Για τους παίκτες στην άμυνα κι αν φοβάται την κούραση: «Δεν έχουμε πολλές επιλογές στην άμυνα. Ο Ενκουλού δεν νομίζω να παίξει τον Γενάρη. Οι παίκτες που έχουμε έπαιξαν και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε και χρόνο ξεκούρασης».

Για την χρησιμοποίηση του Κουέστα, αντί του Σαμπάνη: «Ήθελα την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον Καμάτσο: «Έπαιξε καλά σήμερα, θέλουμε να έχουμε διαφορετικές επιλογές και για τον Γκρέι. Να έχουμε μία εναλλακτική κι ο Καμάτσο έπαιξε σήμερα στην κορυφή της επίθεσης».

Για τον Καμαρά, ανέφερε: «Θέλει χρόνο, στον Ολυμπιακό δεν έπαιζε, οπότε θέλει σιγά-σιγά να τον βάλει σε ρυθμό».

Για τους τρεις αγώνες με τον Ολυμπιακό σε μικρό χρονικό διάστημα: «Αν παίξουμε, όπως παίξαμε στον αγώνα πρωταθλήματος, αλλά κι όπως σήμερα, στο πρώτο μέρος, τότε θα τους βάλουμε δύσκολα. Είναι μία πρόκληση κι για εμάς, να δείξουμε τη δική μας βελτίωση, πως μπορούμε να πάμε ένα επίπεδο παραπάνω».

To Top