ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Δεν ήταν η μέρα του Γκρέι, έτσι είναι η ζωή του επιθετικού” (video)

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Λεβαδειακό και σχολίασε αρκετές από τις επιλογές του.

Αναλυτικά:

Για το αν ήταν δίκαιη η ισοπαλία και για την επιλογή στην άμυνα: “Παίξαμε με τρεις αμυντικούς εξαιτίας της απουσίας του Φαμπιάνο, το γήπεδο ήταν κακό και δεν βοηθούσε στη γρήγορη ανάπτυξη. Δεν ήταν δίκαιη η ισοπαλία”.

Για το αν θα έπαιζε με την ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου, αν είχε ξανά την ευκαιρία να επιλέξει: “Ο Ενκουλού δυστυχώς είναι τραυματίας. Ήθελα να προστατέψω τον Πίρσμαν και γι’ αυτό αγωνιστήκαμε με τρεις πίσω. Ήταν πολύ απογοητευτικό που δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο. Πιθανώς να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα”.

Για το τι λέει ο προπονητής στον παίκτη, όταν χάνονται μεγάλες ευκαιρίες: “Ήταν μεγάλη ατυχία για εμάς. Σίγουρα δεν ήταν η μέρα του (σ.σ. Γκρέι). Σε άλλη περίπτωση θα είχε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Έτσι είναι η ζωή του επιθετικού.”

Για τον αν ο Πάλμα έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού: “Πάντα είμαι επιφυλακτικός με παίκτες που έχουν ενοχλήσεις. Σήμερα ήθελα να τον προφυλάξω. Δυστυχώς κύλησε έτσι το παιχνίδι και αναγκάστηκα να το κάνω. Είχε πρόβλημα στο δικέφαλο.”

Για την επιστροφή του Μαντσίνι: “Είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Είχε καιρό να παίξει, επιλέχθηκε για να μας ανεβάσει στο δεύτερο ημίχρονο.”

Για το τετ-α-τετ του με τον Βέλιτς: “Δεν ήρθε να μου δώσει το χέρι, όπως συνηθίζεται μετά τα παιχνίδια και πήγα εγώ προς το μέρος του να τον ρωτήσω.”

To Top