ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Άρη, ήρθα εδώ για τους φίλους της Μάντσεστερ” (photos)

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Θεσσαλονίκη τίμησαν τον Άλαν Πάρντιου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου.

Ο Άγγλος πρώην προπονητής του Άρη εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος, τρεις μέρες μετά το πρόωρο διαζύγιό του με τον Άρη. Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τις εξελίξεις με τους κιτρινόμαυρους, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, τονίζοντας πως “εδώ ήρθα για τους φίλους μου, να τους δω και να με δουν, δεν θέλω να πω κάτι για το θέμα του Άρη”, ενώ είναι σε εκκρεμότητα η επισημοποίηση της λύσης του συμβολαίου του με την ΠΑΕ.

Φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με όλους όσοι βρίσκονταν στον χώρο, δίνοντας έναν πιο χαλαρό και “παρεΐστικο” τόνο στην εκδήλωση.

Η βράβευση του Άγγλου αφορά τη σεζόν 2011-2012, όταν ως τεχνικού της Νιούκαστλ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος  προπονητής της εβδομάδας για τρεις συνεχόμενες φορές. Ακόμα μια ξεχωριστή διάκριση για τον Πάρντιου ήταν η υποψηφιότητά του και η βράβευσή του από τον σύλλογο προπονητών για την προσφορά του. Επιτεύγματα που κανένας άλλος Άγγλος προπονητής δεν έχει πετύχει.

Ο Πάρντιου αναφέρθηκε με ξεχωριστό τρόπο στον Άλεξ Φέργκιουνσον τονίζοντας ότι τον βοήθησε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του.

Δείτε σχετικές εικόνες:

 

To Top