ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Δεν περίμενα τόσα λάθη, απογοητευμένος από την εμφάνιση”

Ο Άλαν Πάρντιου μιλώντας στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στο κακό 20λεπτό του Άρη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στα πολλά λάθη.

Αναλυτικά τι είπε ο Άγγλος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

«Το αποτέλεσμα είναι στενάχωρο μετά από ένα καλό σερί, πληρώσαμε το κακό τελευταίο 20λεπτό στο πρώτο μέρος. Το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι. Στο δεύτερο είχαμε την υπεροχή, τον έλεγχο αλλά δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Έτσι είναι στενάχωρο το σημερινό αποτέλεσμα».

Για τα λάθη που έγιναν στην μεσαία γραμμή είπε: «Δεν περίμενα τόσα λάθη, ειδικά από τον Ματέο που είναι ο καλύτερος παίκτης μας. Δεχθήκαμε πίεση σε μεμονωμένους παίκτες και αυτό μας δυσκόλεψε, μας έβγαλε από την ισορροπία μας. Αλλά πληρώσαμε το κακό 20λεπτό, αυτό είναι στην γενική εικόνα του αγώνα».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα είπε: «Η απώλεια του Πάλμα ήταν πρόβλημα γιατί είναι ο επιθετικός μας, ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας. Αλλά στο γήπεδο δεν βρεθήκαμε καθόλου κοντά στο επίπεδο που ήθελα, που έπρεπε για τον αγώνα».

Για την πρώτη του… γεύση από ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι μαθημένος από μεγάλα ντέρμπι, δεν ήταν κάτι άγνωστο για μένα. Αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έχω δει παλιά. Αυτό που μένει είναι πως είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας».

To Top