ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Κόντρα στον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας” (videos)

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ, το οποίο και μέτρησε απέναντι στον Παναιτωλικό. Αυτό το πρόβλημα καλείται να το λύσει άμεσα ο Άλαν Πάρντιου διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εκεί όπως είπε ο Βρετανός τεχνικός “πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λουίς Πάλμα, αλλά και στην απόδοση των Γκαρθία, Γκρέι και στον Νταρίντα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Από πλευράς απόδοσης, το παιχνίδι ήταν πολύ καλό για εμάς. Είχαμε στοιχεία από όσα δείξαμε πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Το απογοητευτικό είναι ότι δεν σκοράραμε δεύτερο ή τρίτο γκολ ώστε να σιγουρέψουμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου” σημείωσε αρχικά ο Άλαν Πάρντιου, στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του, όσο είναι στον Άρη:

“Δε θα πω ότι ήταν η καλύτερη, μπορεί να είναι, όμως το θέμα είναι το τι θέλουμε να πετύχουμε σε κάθε παιχνίδι. Μας έλειψε το γκολ που θα μας εξασφάλιζε το παιχνίδι και έπειτα θα ερχόντουσαν κι άλλα. Αν έμπαινε, θα ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι.”

Για την παρουσία του Μάνου Γκαρθία:

“Έκανε σίγουρα τη καλύτερη του εμφάνιση. Έδειξε πιο δυνατός, πιο αποτελεσματικός. Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ. Εμένα μου έδειξε ότι έχω πολλές περισσότερες επιλογές για το παιχνίδι που ακολουθεί.”

Για το αν η εικόνα του Γκρέι πλησιάζει πιο πολύ στα όσα περιμένει από αυτόν:

“Αυτό που κάνουμε τώρα, λειτουργεί καλύτερα γι’αυτόν. Δεν κάνει τόση προπόνηση με όλη την ομάδα, όμως κάνει εξειδικευμένα πράγματα με περισσότερη ένταση σε συγκεκριμένους τομείς.”

Για το αν πίστεψε σε κάποια στιγμή ότι δε θα μετρήσει κανένα γκολ απόψε:

“Είναι 4η-5η φορά που μας ακυρώνεται γκολ. Γιατί προεξέχει ένας αγκώνας, ένα δάχτυλο… Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα κι όλο αυτό είναι εκνευριστικό.”

Για το αν έχει εικόνα για τον τραυματισμό του Πάλμα:

“Ήταν μια κακή διεκδίκηση. Θα πάει για εξετάσεις και ελπίζουμε να μην είναι κάτι. Σύμφωνα με την εμπειρία μου και κοιτάζοντας το πόδι του και την αντίδραση του, πιστεύω πως δεν έχει ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.”

Για το γεγονός ότι θα είναι διαθέσιμος ο Νταρίντα από την επόμενη αγωνιστική και τα πλάνα του:

“Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ λόγω της ποιότητας που έχει. Έχω πολλούς παίκτες στη διάθεση μου. Είναι όλοι έτοιμοι να αγωνιστούν κι έχουμε ακόμα μέρες να δουλέψουμε και να επιλέξω.”

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Άρη και αν μπορεί να κάνει κάτι:

“Όταν είσαι στον πάγκο και βλέπεις τις χαμένες ευκαιρίες, είναι εκνευριστικό. Δεν σκοράραμε, θα σκοράρουμε όμως, όπως κάναμε με τη Λαμία και τον ΠΑΣ. Σήμερα όμως χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κόντρα στον ΠΑΟΚ παραδείγματος χάριν δεν θα έχουμε τόσες ευκαιρίες. Εκεί θα πρέπει να κάνουμε… γκολ τις ευκαιρίες μας.”

To Top