ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Μεγάλη αποφόρτιση, πολλή πίεση μια και είναι μεγάλος σύλλογος ο Άρης”

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στην αντίδραση των παικτών του Άρη μετά το 0-1 του Ιωνικού.

Μιλώντας στη Nova τόνισε ότι: “Ήταν μία μεγάλη αποφόρτιση. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο και το ίδιο το κλαμπ, λόγω του μεγέθους του, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μετά τον τρόπο. που χάσαμε με την ΑΕΚ, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Έπρεπε να διαλέξω μία πιο… ασφαλή ενδεκάδα, αλλά μπήκαμε αγχωμένοι στο παιχνίδι. Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος πιέσαμε λίγο παραπάνω, αλλάξαμε την τακτική μας και πετύχαμε δύο γκολ. Είναι τα πιο σημαντικά γκολ κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην ομάδα”.

Για το πως έζησε ο ίδιος τον αγώνα: “Είμαι… αγανακτισμένος που δεχθήκαμε πάλι πρώτοι γκολ και απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε για τη ζωή της και τον προπονητή της. Είναι δύσκολο να κάνεις την ανατροπή. ήταν πάλι γκολ από στατική φάση. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό μέσα στην εβδομάδα. Είναι απογοητευτικό. Είναι πολύ μακριά η εικόνα της ομάδας από αυτό που θέλω να δω στο γήπεδο. Είχα ένα προαίσθημα για άσχημη κατάσταση, αλλά δείξαμε ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε”.

Για τη σημασία της νίκης: “Σίγουρα και την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε διαφορετική εικόνα αλλά η αυτοπεποίθηση της σημερινής νίκης θα μας βοηθήσει για να ετοιμαστούμε σωστά”.

To Top