ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Μιλήσαμε με τον Πάλμα, σήμερα με επιβράβευσε με τρία γκολ”

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και στη νίκη, στα πέντε γκολ και στον Λουίς Πάλμα.

Όπως είπε αρχικά: “Απόψε συνεχίσαμε από τα προηγούμενα 2-3 παιχνίδια. Ημασταν συμπαγείς και η διαφορά είναι πως σήμερα κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε”.

Για το ότι ο Άρης σκόραρε πρώτος και είχε πέντε γκολ: “Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Στα προηγούμενα ματς, κάναμε τα πράγματα λίγο περίπλοκα στην τελική πάσα. Εχουμε παίκτες που βάζουν γκολ, ξέρουμε να απλωνόμαστε σωστά στην επίθεση. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος αμύνθηκε καλά και αν πετυχαίναμε γκολ, τότε θα κερδίζαμε”.

Για το επιθετικό κομμάτι και τον Πάλμα: “Εκανα αλλαγές στην επίθεση γιατί θέλω όλους τους παίκτες να τους έχω ενεργούς. Σήμερα, απλά, ήρθαν τα γκολ. Μιλήσαμε με τον Πάλμα μέσα στην εβδομάδα και σήμερα με επιβράβευσε με τρία γκολ. Ηταν θέμα αυτοπεποίθησης. Ο Λουίς έχει μεγάλο ταλέντο. Εχω δουλέψει με τέτοιους παίκτες. Με τον Λουίς μιλήσαμε για το θέμα της συγκέντρωσης. Να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Πρέπει να χτίσει σε αυτή την εμφάνιση. Ο Λουίς είναι πάντα με το χαμόγελο αλλά πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προπόνηση”.

Για τα στημένα: “Αν θες να είσαι στις πρώτες θέσεις, πρέπει να παίρνεις γκολ και από στημένα. Σήμερα πήραμε γκολ από στημένη φάση. Πρέπει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό”.

Για το ότι ο Φαμπιάνο πέτυχε ακόμη ένα γκολ έπειτα από αυτό κόντρα στον Ατρόμητο (σ.σ. είχε ακυρωθεί): “Είναι ίσως ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής. Δουλεύουμε, όντως, για να σκοράρει. Στα προηγούμενα ματς, το VAR μας ακύρωσαν τρία γκολ και αυτό μας δημιουργεί ψυχολογικό βάρος. Σήμερα, ευτυχώς μέτρησε”.

To Top