ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Πρότζεκτ ο Καμάτσο, μια μεταγραφή ακόμη θα μας κάνει καλό”

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε αναλυτικότερα και πιο ειδικά για κάποιους ποδοσφαιριστές του Άρη, για τον Καμαρά, αλλά και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Άλαν Πάρντιου:

“Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθμό ματς σήμερα. Με τον ΠΑΟΚ, δεν μετουσιώσαμε την κατοχή σε γκολ, σήμερα το ζητούμενο ήταν αυτό να γίνει. Σήμερα, ήμασταν καλύτεροι στα τελειώματά μας”.

Για τον Καμάτσο: “Είναι σημαντικό που σκόραρε. Με την αποχώρηση του Ζερβίνιο, έχουμε μόνο τον Γκρέι ως επιθετικό. Αρα, πρέπει να δουλέψουμε στο πρότζεκτ του Καμάτσο. Ο Καμάτσο παίρνει αυτοπεποίθηση. Είναί πρότζεκτ ο Καμάτσο, είναι σημαντικός για εμάς”.

Για τον Νταρίντα: “Η φυσική του θέση είναι το “8” και εκεί αγωνίστηκε απόψε”.

Για τον Καμαρά: “Μια πολύ καλή μεταγραφή, γνωρίζει καλά το γήπεδο. Περιμένουμε να δώσει ενέργεια”.

Για την φυσική κατάσταση: “Η φυσική κατάσταση είναι εξαιρετική. Αυτό που έχει κάνει ο Νίκος (σ.σ. Αμανατίδης) είναι εξαιρετικό. Μας αφήνει και φεύγει για το εξωτερικό και αυτό δείχνει το επίπεδο του. Το γκολ του Καμάτσο θα δώσει δυναμική στην ομάδα και πιστεύω πως θα χρειαστούμε κι άλλον παίκτη στο μέλλον”.

Για τις μεταγραφές: “Μια μεταγραφή ακόμη θα μας κάνει καλό…”.

Για την ενίσχυση στην άμυνα: “Δεν θα γίνει κίνηση. O Ενκουλού έχει αποθεραπευτεί γρηγορότερα απ’ ότι περιμέναμε. Ήδη τρέχει. Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να αποκτήσει και τέταρτο κεντρικό αμυντικό. Το κενό θα καλυφθεί με τον Οντουμπάτζιο και τον Πίρσμαν”.

Για τον Νταμπό: “Ο Νταμπό είναι επαγγελματίας από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ. Έχει την ατυχία να έχει μεγάλο ανταγωνισμό μπροστά του. Υπάρχουν Νταρίντα, Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία, που είναι και ένα μεγάλο πρότζεκτ για εμάς. Το παιχνίδι σήμερα ήταν βαρετό για τους φιλάθλους. Ήταν ατυχία για εμάς, γιατί δεν είχαμε τέτοια απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήμασταν καλύτεροι από σήμερα”.

Για τον Μαζικού: “Τον γνωρίζω από την ΤΣΣΚΑ. Επαιξε πολύ καλά σήμερα. Εχει ανταγωνισμό με τον Πίρμαν”.

To Top