Πάρντιου: “Σήμερα απογοητεύσαμε και εμάς και τους οπαδούς μας”

Στα πολλά ατομικά λάθη αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε ο Άλαν Πάρντιου προσπαθώντας να εξηγήσει τα αίτια της ήττας του Άρη από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το γεγονός πως είναι η δεύτερη σερί ήττα και τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει η ομάδα: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, ήταν πολύ κακή η απόδοση μας. Ήμασταν αρχιτέκτονες της πτώσης μας, με πολύ κακές επιλογές. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και σωματικά και ψυχικά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας. Υπήρχαν πολλά ατομικά λάθη και δεν ανταποκριθήκαμε στο πλάνο μας».

Αναφορικά με τα μεγάλα κενά μεταξύ των γραμμών του Άρη και που οφείλονται: «Πρώτα απ’ όλα στην ποιότητα του αντιπάλου, δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως πάλι χάσαμε την συγκέντρωση μας, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ και αποσυγκεντρωθήκαμε».

Για το πως λύνεται το πρόβλημα που έχει προκύψει: «Μόνο με μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Ιωνικό. Σήμερα πραγματοποιήσαμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση».

To Top