ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Στόχος μου είναι να αποδείξουμε σε όλους το πόσο δυνατή ομάδα είμαστε”

Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε για το γεγονός πως η αγωνιστική βελτίωση του Άρη δεν συνδέεται και με τα ανάλογα αποτελέσματα. Στάθηκε στην απογοήτευση του κόσμου, μίλησε για τον Κρις Κόουλμαν με τον οποίο συνδέεται με φιλία, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Πίτερ Ετέμπο.

Δείτε τις δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports

Αναλυτικά παρακάτω τα όσα δήλωσε ακόμη ο κ. Πάρντιου για:

-το αν η έλλειψη του γκολ είναι και θέμα ψυχολογίας όπως έγινε με τον ΟΦΗ: «Θέλουμε να βάζουμε γκολ, δεν μπορώ να τα βάλω εγώ από τον πάγκο. Κάνουμε αρκετές ευκαιρίες. Μας λείπουν τα γκολ, ο Γκρέι σκόραρε και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο, ο Ζερβίνιο που σκοράρει μας λείπει, δεν ήταν στον αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω αυτής της περίεργης τιμωρίας, μάθαμε σήμερα πως τελείωσε η τιμωρία, κάτι περίεργο. Δουλεύουμε στις προπονήσεις την δημιουργία ευκαιριών. Κατανοώ και ως προπονητής δεν θα κρυφτώ πίσω από τα άσχημα αποτελέσματα. Και οι πιο σκληροί κριτές μας μπορούν να δουν πως η απόδοση μας ανεβαίνει αγώνα με αγώνα και το δείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και με τον ΟΦΗ όπου κυριαρχήσαμε. Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους, στους φιλάθλους μας, πόσο δυνατή είναι η ομάδα μας».

-τον Πίτερ Ετέμπο: «Μπορείς να δεις την προσωπικότητα του αλλά δεν βλέπεις ολοκληρωμένο τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που μας έχει δώσει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια είναι η καθοδήγηση του, ειδικά μετά την απώλεια του Ντουκουρέ»

Κλείνοντας, ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Δεν θέλω να χάσω την εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας. Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, χειροκρότησα και ορισμένοι είπαν πως ίσως ήταν έλλειψη σεβασμού αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στην Αγγλία είναι αδυναμία να μην χειροκροτείς τους φιλάθλους μετά το τέλος του αγώνα, πάντα θα το κάνω. Ελπίζω να μην τους αναστατώνω και θέλω να τους ευχαριστώ πάντα για την στήριξη τους. Έχω τον ανδρισμό να τους χειροκροτώ και να τους ευχαριστώ παρά ένα αρνητικό αποτέλεσμα».

To Top