ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Το κέρδος μας είναι η επιστροφή Ντουκουρέ, εναλλακτικό πλάνο το 3-5-2” (video)

Ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του εμφανίστηκε ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2 απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν η επιστροφή του Ντουκουρέ μετά από απουσία δύο μηνών λόγω τραυματισμού. Τέλος σχολίασε και την πρώτη συμμετοχή του Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το πρώτο του σχόλιο για το παιχνίδι: “Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι για εμάς. Δοκιμάσαμε ένα καινούριο σύστημα. Έναν καινούριο σχηματισμό. Έμεινα ικανοποιημένος συνολικά από την ανταπόκριση της ομάδας στο σχηματισμό. Είχαμε κάποια ζητήματα στο πρέσινγκ αλλά συνολικά έμεινα ικανοποιημένος. Το 2-0 με το οποίο βρεθήκαμε να χάνουμε δεν ήταν δίκαιο. Δεν μας άξιζε, αλλά το αποτέλεσμα διορθώθηκε στο τέλος με το 2-2 παρότι βάλαμε δύο γκολ στο τέλος αλλά τα δικαιούμασταν. Οπότε μπορώ να πω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω και καθυστερημένα. Είχαμε κι εμείς δύο – τρία νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα για πρώτη φορά αλλά το πιο σημαντικό για μένα κέρδος είναι η επιστροφή του Ντουκουρέ, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από πολύ πολύ καιρό και ήταν πολύ θετικός.

Για τον Έντγουϊν Ροντρίγκες: “Ο Έντγουϊν έπαιξε για πρώτη φορά σήμερα. Παρότι το σύστημα δεν το γνώριζε πολύ καλά γιατί μέχρι τώρα παίζαμε με διαφορετικό σύστημα. Είχε καλές επαφές. Η γενική μου εικόνα για τον Ροντρίγκες είναι θετική. Έπαιξε καλά για πρώτη φορά”.

Για το 3-5-2 και αν το επιλέξει για το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και για τον Ενκουλού: “Ο Ενκουλού είναι πρόβλημα γιατί είναι τραυματίας. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια να έχεις εναλλακτικά σχέδια και συστήματα. Το 3-5-2 το έπαιξε η ομάδα και στο προηγούμενο παιχνίδι. Έδειξε ότι μπορεί να το παίξει. Μπορεί να το υποστηρίξει. Ανταποκρίνεται πολύ καλά. Υπάρχει και αυτό το σύστημα ως εναλλακτική για εμάς. Είναι σημαντικό από την έννοια ότι θα παίξουμε τρεις – τέσσερις φορές μέσα σε ένα μήνα και μπορούμε να το επιλέξουμε”.

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου ο Πάρντιου ευχήθηκε καλή τύχη στην Αγγλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

To Top