ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Το ξαναείδα, δεν ξέρω γιατί ακύρωσε το γκολ – Κράτησα τον Μάνου για τον Βόλο” (video)

Ο Άλαν Πάρντιου επισήμανε την απορία του για το ακυρωθέν γκολ του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην κούραση των παικτών του, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου.

Αρχικά τόνισε: «Να παίξεις δύο αγώνες με την ίδια ενέργεια είναι δύσκολο. Οι παίκτες έμοιαζαν κουρασμένοι, είμαι απογοητευμένος που δεν μέτρησε το γκολ μας. Το ξαναείδα, δεν ξέρω γιατί το ακύρωσε. Η ομάδα θέλει μία… ώθηση, παλέψαμε δύο αγώνες και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από αυτά».

Για τον Καμαρά είπε: «Δεν ξέραμε σε ποια κατάσταση ήταν, έκανε ατομικές προπονήσεις. Θέλαμε να τον προστατεύσουμε για να κάνει κανονικό ζέσταμα και να μπει στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έγινε αυτό, δεν ήταν έτοιμος».

Για την παρουσία του Καμάτσο και αν μπερδεύτηκε: «Δεν χάθηκε, ήταν η κανονική του θέση».

Για την διαφορά στο κομμάτι κούραση όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες με τις αγγλικές: «Όταν ψάχνεις για παίκτες στην Premier, αναζητάς παίκτες με εξαιρετική φυσική κατάσταση. Έχουμε καλούς παίκτες που από φυσικής κατάστασης πρέπει να τους διαχειριστούμε».

Για τους αγώνες με Βόλο και Ολυμπιακό που ακολουθούν είπε: «Κράτησα τον Μανού για τον αγώνα με τον Βόλο, θα χρειαστούμε πολλούς παίκτες. Πήραμε την απόφαση να μείνουμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ψυχολογικά δείχναμε άδειοι, δεν ξέρω ίσως το γεγονός ότι μείναμε στο ξενοδοχείο, να είναι μακριά από την οικογένεια του να τους επηρεάσει ψυχολογικά».

To Top