ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Το χρειαζόταν ο Μάνου, μεγάλη επένδυση του Άρη! Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά την Τετάρτη”

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έκρυβε την ικανοποίησή του μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη του Άρη με 3-0 επί του Βόλου.

Όπως είπε αρχικά: “Είχαμε ένα καλό σχέδιο στο πως να τους αντιμετωπίσουμε. Όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά απόψε. Ο Μάνου ειδικά, επειδή το χρειαζόμασταν και το χρειαζόταν. Είναι μια μεγάλη επένδυση για την ομάδα μας. Χρειαζόταν ένα γκολ για να απελευθερωθεί. Φανταστικό το χατ-τρικ. Όλα τα εύσημα σε αυτόν”.

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: “Όταν δεις τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, ήταν το σημερινό και της Τετάρτης. Κάναμε αξιοπρεπή δουλειά και τώρα πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά γιατί αυτό το μέρο και η ατμόσφαιρα θα κάνει τη διαφορά για εμάς. Πήραμε αυτοπεποίθηση σήμερα.”

Για το γεγονός ότι ο Άρης σκόραρε τρία γκολ: “Παίξαμε πολύ καλά. Τα γκολ παίρνουν τη πίεση από πάνω μας. Η αυτοπεποίθηση μας ήταν καλή, αλλά σήμερα ακόμα καλύτερη. Απογοητευτικό το ότι δεν σκοράραμε από στατική φάση.”

Για το αν θυμάται το παιχνίδι εναντίον του, στην Αγγλία: “Ήταν ένας νεαρός παίκτης τότε και είναι προνόμιο να είναι εδώ τώρα. Είχε σκοράρει σε βάρος μου, το θυμάμαι. Όλη η δουλειά του ήταν πολύ καλή, του έλειπε το σκοράρισμα και θα δούμε άλλο παίκτη τώρα.”

To Top