ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Το VAR μας… έκλεψε το γκολ” (video)

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε πιο αναλυτικά στην συνέντευξη τύπου για τα όσα έγιναν σήμερα στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης.

Όπως είπε: “Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι από δύο ομάδες με αυτοπεποίθηση. Θα έπρεπε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. Το VAR μας… έκλεψε το γκολ, είναι το τρίτο παιχνίδι που συμβαίνει αυτό και ήταν εκνευριστικό ψυχολογικά, λίγο πριν το ημίχρονο. Στο γκολ πυο δεχθήκαμε έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα, ήμασταν λίγο κρύοι μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Χάσαμε με 1-0 εδώ, το ίδιο με τον ΠΑΟΚ, αυτή η ομάδα χρειάζεται να πάρει περισσότερα ρίσκα, είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Καμαρά, θα μας δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Επίσης είμαι χαρούμενος για την επιστροφή Πάλμα αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, ίσως να μην είναι και την Τετάρτη, αλλά θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό. Δείξαμε αυτοπεποίθηση, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, πίεσαμε αλλά το… τελικό χτύπημα δεν το είχαμε».

Για την τριάδα, Νταμπό Νταρίντα και Ετέμπο στα χαφ είπε: «Έχουμε πολλά χρόνια να κερδίσουμε στην έδρα του Ολυμπιακού, είχαμε απέναντι τρεις πολύ καλούς αντιπάλους αλλά κάναμε καλή δουλειά».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Άρης δεν έκανε ευκαιρίες είπε: «Είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα, αυτό πρέπει να αλλάξουμε. Ελπίζω ο Καμαρά και ο Πάλμα να μας δώσουν λύσεις. Αλλά μεσοεπιθετικά και αμυντικά είχαμε εξαιρετική ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Για τον Καμαρά είπε: «Ενδεχομένως ίσως να πάρει χρόνο την Τετάρτη αλλά σίγουρα θα πάρει περισσότερο χρόνο στον αγώνα με τον Βόλο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRESSARIS.gr (@pressarisgr)

To Top