ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Υπόσχομαι έναν ελκυστικό Άρη! Οι άνθρωποι της πόλης με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου” (video)

Ο Άλαν Πάρντιου έδωσε συνέντευξη στα κανάλια της Novasports μετά την σημερινή προπόνηση αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι αλλά και στο γεγονός πως οι άνθρωποι της πόλης τον έκαναν να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: «Για να είμαι ειλικρινής είχα παρακολουθήσει την ομάδα σε κάποια παιχνίδια, βλέποντάς την θεώρησα ότι είναι καλή ομάδα σε καλή κατάσταση. Ο πρόεδρος με ήθελε πολύ, ήταν έντονος όσον αφορά την έλευσή μου».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Η ομάδα είναι καλή, έχει καλή νοοτροπία, το προσωπικό της, οι άνθρωποι της ομάδας και της πόλης με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, αισθάνομαι άνετα».

Για σταδιακές αλλαγές στην ομάδα: «Όταν η ομάδα έχει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα βλέπει ο προπονητής από την αρχή, θέλει να τα μεγεθύνει. Για να μπορέσω να περάσω τη φιλοσοφία μου θα χρειαστώ μεγάλο χρονικό διάστημα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη πρόκληση».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δουλεύοντας στην ΤΣΣΚΑ είχα γνώση του πρωταθλήματος καθώς κάναμε scouting, ήμουν τεχνικός  διευθυντής εκεί και σκάναρα τις ελληνικές ομάδες, διαπίστωσα την ποιότητά τους, αρκετές έχουν την ποιότητα της ΤΣΣΚΑ. Εκεί κυνηγούσαμε τη Λουντογκόρετς που ήταν ανώτερη, μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και βελτιώσαμε την ομάδα. Ο Άρης βρίσκεται ψηλά, κυνηγάει τις 2-3 πρώτες ομάδες, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης με τη δουλειά να διεκδικήσουμε πράγματα και να φτάσουμε στις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος».

Για τα γνώριμα πρόσωπα (Μαζικού, Οντουμπάτζο, Γκρέι, Ζερβίνιο): «Το πρώτο ματς του Ζερβίνιο ήταν απέναντι σε μένα, άντεξε 20 λεπτά και αποβλήθηκε, είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης και πάντα θες τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Δουλεύει καλά και είναι σχεδόν έτοιμος, ο Γκρέι είναι πολύ καλός παίκτης, βάζει πολλά γκολ, θέλουμε να δουλέψει με την ομάδα και να συνηθίσει ώστε να πάρουμε περισσότερα από αυτόν. Ο Μαζικού είναι καταπληκτικός παίκτης, θα υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός στη θέση του και λόγω της παρουσίας του Πέερσμαν, ο Μαντσίνι έχει εξαιρετική ποιότητα, μπορεί μόνος του να κερδίσει παιχνίδια. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές θα φερθώ με τον ίδιο τρόπο για να πάρω το καλύτερο από αυτούς».

Για τον Ετέμπο: «Δεν τον γνωρίζω, δεν μπορώ να πω για τα χαρακτηριστικά τους και δεν θέλω να ταράξω τα νερά στην ομάδα, υπάρχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα δουλέψω με τους παίκτες που υπάρχουν».

Για το αν θα υπάρξει άλλη κίνηση μετεγγραφικά με τη σφραγίδα του: «Όχι δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν άλλες προσθήκες, δεν χρειάζεται να δουλεύουμε με παραπάνω παίκτες από αυτούς που έχουμε. Mε αυτόν τον πρόεδρο δεν μπορείς ποτέ όμως να πεις ποτέ».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Χθες (15/9) είχαν πολύ δύσκολη νύχτα, ίσως απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γερμανίας, είναι όμως πρωταθλητές».

Κλείνοντας, ο κ. Πάρντιου ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία, η παραμονή μου στην ομάδα θα έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά, επαγγελματισμός από την ομάδα και το ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αν ήμουν στην κερκίδα θα ήθελα η ομάδα να αποδίδει με αυτούς τους τρόπους. Μου αρέσει πολύ η διάταξη του γηπέδου, οι κερκίδες που είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, η ώθηση των φιλάθλων θα βοηθήσει την ομάδα να αποδώσει καλύτερα»

Δείτε την συνέντευξη ΕΔΩ

To Top