ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κερδίστε δωρεάν εγγραφές και τρέξτε στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης μέσα από τη συνεργασία του PRESSARIS με την STOIXIMAN!

Μια νέα μεγάλη προσφορά του PRESSARIS για τους φίλους αναγνώστες του Νο1 ανεξάρτητου ενημερωτικού σάιτ για τα θέματα του Άρη!

Πάρτε δωρεάν μέρος στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης μέσα από τη συνεργασία του PRESSARIS με την STOIXIMAN!

Στις 2 Απριλίου οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσουν δρομείς και 10 τυχεροί από εσάς θα μπορέσουν να τρέξουν δωρεάν στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”!

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη θα συμμετέχουν εφέτος στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη.

AdTech AdΣύμφωνα με τη διοργανωτική επιτροπή, τα στοιχεία για τις ξένες παρουσίες στο μεγάλο ραντεβού της 2ης Απριλίου είναι εντυπωσιακά και ήδη έχει καταγραφεί νέο ρεκόρ συμμετοχής ξένων δρομέων. Ανάμεσα στους δρομείς θα είναι φυσικά και η Stoiximan running team η οποία συμμετέχει σε όλους τους μεγάλους αγώνες.

Ο Stoiximan.gr  στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης και υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων στο να ζήσουν μία αξεπέραστη δρομική εμπειρία προσφέρει μέσα από τον νέο διαγωνισμό του στο PRESSARIS 10 δωρεάν συμμετοχές στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην κλήρωση με τον εξής απλό τρόπο:

Κάντε LIKE και κοινοποιήστε (SHARE) την συγκεκριμένη δημοσίευση στο facebook

και στείλτε μας

στο [email protected]

τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες από σήμερα και μέχρι τις 13 Μαρτίου

Ονοματεπώνυμο

Όνομα πατρός

Ημερομηνία γέννησης

Μέγεθος T-shirt

Email

Τηλέφωνο

Επιθυμητή διαδρομή (5,10,42 km)

και 10 από εσάς θα κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στον αγώνα!

 

To Top