«Πάρτε την ομάδα από το Αγρίνιο και φύγετε»

Είμαστε στην Ελλάδα, ναι! Όλοι γνωρίζουν τα… συγκοινωνούντα δοχεία, τις κινήσεις στο παρασκήνιο, τα συμφέροντα, τον ρόλο της ΕΠΟ, του Βασίλη Γκαγκάτση, του Γιώργου Μποροβήλου, των θεσμικών… οργάνων (τρομάρα τους…).


Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ δεν πρέπει να μας κάνει να πέφτουμε από τα σύννεφα. Είναι «προϊόν» ενός νοσηρού συστήματος, που κινείται σε σκοτεινούς διαδρόμους. Ξεκάθαρα. Κανείς δεν κρίνει τις δικαστικές αποφάσεις. Το περιβάλλον, όμως, που κινείται το ποδόσφαιρο της χώρας; Αυτοί που λένε ότι θέλουν ένα “τίμιο πρωτάθλημα”; Δεν θα κριθούν;

Είναι προφανές ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις άνωθεν έπιασαν τόπο. Για μια ακόμη φορά. Δεν πρέπει τίποτε να μας προξενεί έκπληξη. Ο Άρης για μια ακόμη φορά δέχεται πόλεμο. Πολύ απλά, χωρίς υπερβολές ή κραυγές.

Χρειάζονται δραστικές ενέργειες και αποφάσεις. Τα μηνύματα που δέχεται το PRESSARIS από τους αναγνώστες του είναι καταιγιστικά. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να γίνεται μάρτυρας σε αυτήν την παρωδία, η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Μόνο τα πρόσωπα εναλλάσσονται. Μπέος, Πηλαδάκης, Κουρομπίλια, Τριτσώνης, Γκαγκάτσης, Σταυρίδης, Παμπορίδης, Μπορβήλος κτλ. Γαϊτανάκι!

Μια είναι η λύση, η λαϊκή απαίτηση προς τους ανθρώπους της ομάδας: «Πάρτε την ομάδα από το Αγρίνιο και φύγετε! Ας παίξουν μόνοι τους όλοι αυτοί στο πρωτάθλημα της σαπίλας και της Κουρομπίλια…». Όποια κι αν είναι η τιμωρία, όποιο κι αν είναι το κόστος…

To Top