Πάρτι με αυτόγραφα και φωτογραφίες! (video)

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, Πάπα Καλιφά Σανκαρέ, Χαβιέρ Ούμπιντες, Έλντιν Γιακούποβιτς και Νοέ Ακόστα ήρθαν σε άμεση επαφή με τον κόσμο της ομάδας, φωτογραφηθήκαν, συζήτησαν μαζί του και βέβαια υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Η αλήθεια είναι πως κοσμοσυρροή δεν υπήρξε. Σαφέστατα και δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Άλλωστε η ώρα και η μέρα αποτελούσαν ανασταλτικοί παράγοντες. Όμως, οι περίπου 150 άνθρωποι που πέρασαν από το  “ARIS MEGASTORE”, έδειξαν άμεσα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα την πίστη τους. Αυτό που ξεκάθαρα έβλεπε ο καθένας στα πρόσωπα των φίλων του Άρη ήταν αισιοδοξία. Αισιοδοξία και ελπίδα για νίκες και άμεσα καλύτερες εμφανίσεις.

Άλλωστε ο… διψασμένος κόσμος για χαρμόσυνες ειδήσεις, ήρθε με σκοπό αφενός να καλωσορίσει στην “κίτρινη” οικογένεια τα νέα της μέλη και αφετέρου να τους υποδείξει το μέγεθος του σωματείου που πλέον είναι μέλη.

Προφανώς και οι παίκτες επηρεάστηκαν. Από τη μεριά τους οι παίκτες έδειξαν φανερά ευδιάθετοι και ξέγνοιαστοι μετά την κατάσταση που βίωσαν όλο το καλοκαίρι. Έχοντας αποβάλει λοιπόν το όλο άγχος της άγνοιας για το αύριο και αποφορτισμένοι από το κλίμα που επικρατούσε στον Βόλο, μίλησαν και υποσχέθηκαν προσπάθεια και σκληρή δουλειά στον κόσμο.

Κάποιοι έδειξαν να διασκεδάζουν αυτή την άμεση επαφή με τον κόσμο, όπως ο Έλντιν Γιακούποβιτς ο οποίος συνεχώς χαμογελούσε και συζήτησε για αρκετή ώρα με φίλους της ομάδας και άλλοι έδειξαν να είναι λίγο πιο αγχωμένοι, όπως για παράδειγμα ο Νοέ Ακόστα, που μάλλον όλο αυτό του φαινόταν άγνωστο. Η ουσία είναι πως όντως η περίπου μίας ώρας μορφή εκδήλωσης, είχε θετικό αντίκτυπο, ο οποίος οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν πως θα μεταφραστεί σε συνεχείς νίκες, αρχής γενομένης από την Κυριακή.

Μικρά – μικρά

Φόρμες για να τις δωρίσει στη νεογέννητη κόρη του ζήτησε κάποια στιγμή ο Έλντιν Γιακούποβιτς. Ο νέος γκολκίπερ του Άρη ζήτησε από την υπάλληλο της μπουτίκ, ένα σύνολο των “κίτρινων”, εντυπωσιάζοντας και κερδίζοντας τον κόσμο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας με αυτήν την κίνηση.

Κάποια στιγμή πλησίασε ένας φίλαθλος τον Γιακούποβιτς ζητώντας του να γίνει ο νέος φύλακας άγγελος του Άρη. Ο Ελβετός κούνησε καταφατικά το κεφάλι δείχνοντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει άμεσα, αρκεί να του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Πιο “ψαρωμένος” από όλους τους παίκτες ήταν εμφανώς ο Νοέ Ακόστα. Ωστόσο οι αγκαλιές και οι ευχές του κόσμου τον έκαναν να αισθανθεί μάλλον πιο άνετα.

Απελευθερωμένος από το άγχος, ο Πάπα Καλιφά Σανκαρέ χαμογελούσε συνεχώς, ενώ δέχτηκε με μεγάλη χαρά και τα πειράγματα ενός μικρού. ανερχόμενου οπαδού του Άρη. Πάντως έδειξε να το διασκεδάζει και ο Σενεγαλέζος.

Πιο σοβαρός από όλους ήταν εμφανώς ο Χαβιέ Ούμπιντες. Ωστόσο κι ο Αργεντινός έδειξε να ευχαριστιέται από τον τρόπο που οι φίλοι της ομάδας τον καλωσόρισαν.

“Νίκη την Κυριακή”, “γερά γιατί είμαστε Άρης”, “μπορείτε να πάτε τον Άρη μας ψηλά” ήταν μερικές από τις ατάκες που άκουσαν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πάντως η όλη εκδήλωση τελείωσε σχετικά πιο νωρίς. Άλλωστε οι παίκτες είχαν ανάγκη για ξεκούραση. Η αλήθεια είναι όμως πως οι υποχρεώσεις τους δεν τελείωσαν εκεί. Αμέσως μετά την αποχώρησή τους έσπευσαν με ανθρώπους της ΠΑΕ, ώστε να βρουν τα νέα τους σπίτια.

Δείτε σε βίντεο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

{youtube}_0Z6aM2OF-8|640|360|1{/youtube}

To Top