ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάρτι… πρόκρισης για τον Άρη σήμερα με την Τρέντο (20.00, PRESSARIS LIVE)

Πάρτι πρόκρισης με Τρέντο σήμερα για τον Άρη (20.00, PRESSARIS LIVE). Ο Άρης  υποδέχεται την ιταλική Τρέντο (ρεκόρ 7-10 οι Ιταλοί, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 8-9) για την τελευταία (18η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου του EuroCup και θέλει νίκη για να προκριθεί ως πέμπτος του Β’ Ομίλου. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ είτε νικήσει είτε ηττηθεί.

Απών από την συνάντηση θα είναι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά το κάταγμα που έπαθε στο δεξί χέρι και ο Γιώργος Φίλλιος που είναι τραυματίας στο πέλμα.

«Kαλούμαστε να δώσουμε στο γήπεδο μας το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του EuroCup», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης, προπονητής των «κιτρινόμαυρων» και επισήμανε: «Όλα είναι ακόμα ανοιχτά σχετικά με την κατάταξη των ομάδων στον όμιλο. Εμείς θα πρέπει να ανταγωνιστούμε με μία ομάδα η οποία παλεύει για τους στόχους της».

«Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια σε κάθε κατοχή ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος», υπογράμμισε ο κόουτς του Άρη.

«Φτάνουμε στο τέλος μίας πολύ συναρπαστικής κανονικής διάρκειας στο EuroCup», είπε ο Ανδρέας Καλόγηρος, ο 22χρονος φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» και τόνισε: «O αυριανός αγώνας με αντίπαλο την Τρέντο θα είναι σαν ένας τελικός για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να πετύχουμε έναν μεγάλο  στόχο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αύριο πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνά μας, προκειμένου να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα».

«Θα είναι μία μεγάλη μάχη, την οποία θα την δώσουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας καθώς περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο», σημείωσε καταλήγοντας ο Καλόγηρος.

Τρεις διαιτητές επιπέδου Ευρωλίγκας ορίστηκαν να σφυρίξουν το πολύ σημαντικό αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Τρέντο. Ο πολύ έμπειρος Γάλλος, Ζοζέφ Μπισάνγκ, ο Ισπανός Αλμπέρτο Μπαένα και ο Γάλλος Μαξίμ Μπουμπέρ θα διευθύνουν την αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων με την ιταλική ομάδα.

To Top