Πάρτι της Ρεάλ στη Βαρκελώνη! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το… αφεντικό στο «clasico» του «Καμπ Νόου», όπου θριάμβευσε επί της Μπαρτσελόνα με 1-2 και πλέον απέχει μια ανάσα από τον τίτλο της Πριμέρα Ντιβισιόν!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετρούσε 4,5 χρόνια χωρίς νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, αλλά αυτή τη φορά η υπεροχή της συνοδεύτηκε και από ουσία, κάνοντας τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» να φύγουν με σκυμμένα κεφάλια.

Η αποψινή νίκη φέρνει τη Ρεάλ στο «+7», ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο με θαύμα ο τίτλος του πρωταθλητή δεν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, για πρώτη φορά έπειτα από το 2008.

Οι «μερένγκες» προηγήθηκαν στο 16′ με τον Σάμι Κεντίρα, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αλλά ο σκόρερ καλυπτόταν από τον Αντριάνο. Ο Αλέξις Σάντσες ισοφάρισε στο 70′, πριν όμως η «Μπάρτσα» αρχίσει να ονειρεύεται άλλη μια ανατροπή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο την… αποτέλειωσε, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 73′ μετά από πάσα του Μεσούτ Οζίλ, σ’ ένα ντέρμπι που χαρακτηρίστηκε από την τακτική υπεροχή των Μαδριλένων, καθώς και από άτυχες επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα για τους γηπεδούχους, που δεν δημιούργησαν αρκετές τελικές προσπάθειες.

Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 109 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και έσπασε το ρεκόρ παραγωγικότητας όλων των εποχών, το οποίο κατείχε η ίδια από την σεζόν 1989-90, με 107 τέρματα.

Όσο για τη μάχη Κριστιάνο Ρονάλντο – Μέσι, νικητής αναδείχθηκε αυτή τη φορά ο Πορτογάλος, που «πήρε κεφάλι» στην κούρσα για το «χρυσό παπούτσι» (έχει 42 γκολ, έναντι 41 του Αργεντινού), ίσως όμως και για τη φετινή «χρυσή μπάλα»…

Δείτε τα στιγμιότυπα του «clasico», που βρήκε νικήτρια της Ρεάλ Μαδρίτης:
{youtube}36PfdLnXbTI|640|360|1{/youtube}

To Top