Πάσαλιτς: “Έτοιμη τη φωτογραφική μου μηχανή για τον Νίκο Γκάλη!”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς… θα έσκαγε αν έμενε και σε άλλο παιχνίδι εκτός δράσης, δεν εξεπλάγην από την απόδοση του Καραποστόλου, ζήτησε να συλληφθούν όλοι όσοι έκαναν τα επεισόδια στο Περιστέρι και περιμένει να τραβήξει φωτογραφίες με τον Νίκο Γκάλη!

Η συνέντευξη του Βόσνιου γκαρντ στο sport24.gr:

“Αισθάνομαι λίγο κουρασμένος αλλά σε γενικές γραμμές είμαι καλά”, τόνισε ο Πάσαλιτς για να εξηγήσει: “Λίγο η επιστροφή μου και πάλι στην δράση μετά από σχεδόν έναν μήνα απουσίας λόγω του τραυματισμού μου αλλά και ότι επιστρέψαμε με το λεωφορείο αφού με την διακοπή στο παιχνίδι χάσαμε την πτήση”.

Για το ότι η επανεμφάνισή του συνδυάστηκε με το να μην υποπίπτει σε κάποιο λάθος τόνισε: “Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κέρδισε η ομάδα αν και θα έσκαγα αν έμενα άλλο ένα παιχνίδι εκτός ομάδας. Κι όσο για το ότι δεν υπέπεσα σε κάποιο λάθος σίγουρα είναι καλό και για μένα αφού ήμουνα σχεδόν έναν μήνα εκτός όπου έδειξα ότι είμαι σε καλή κατάσταση.

Σε καλή κατάσταση όμως έδειξε ότι είναι και η ομάδα και πλέον στόχος μας είναι να πάρουμε δύο ακόμη νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου”.

Δύο νίκες που θα ισοδυναμούν με επιβεβαίωση του μοναδικού σεναρίου που υπάρχει για τον Άρη να προλάβει την 6η θέση εν όψει των πλέι οφ με τον Πάσαλιτς να τονίζει: “Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο στα δύο παιχνίδια που απομένουνε γνωρίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι στο χέρι μας αφού ο Ίκαρος θα πρέπει να κάνει δύο ήττες.

Παρόλα αυτά δεν θα το βάλουμε κάτω και εύχομαι απλά να γίνουμε σύντομα τα δύο επόμενα παιχνίδια μας γιατί δείχνουμε ότι έχουμε ρυθμό. Κι αυτό γιατί στο τέλος βλέπω να ισοβαθμούμε με ομάδες που θεωρώ ότι είμαστε καλύτερές τους αλλά υπερέχουνε στις μεταξύ μας διαφορές”.

Για το ότι έζησε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με την διακοπή του παιχνιδιού δεν δίστασε να πει: “Δύο χρόνια που αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτό και στην ίδια την χώρα αλλά το ότι έζησα το Σάββατο ήταν πραγματικά ανεξήγητο. Δεν το πίστευα με όλους όσους το έκαναν να μην έχουνε καμία θέση και δουλειά με τον αθλητισμό αλλά θα πρέπει να συλληφθούν και να πάνε φυλακή”.

Κι όσο για το γεγονός ότι στην επανεμφάνισή του αν και αλάνθαστος δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη που ήταν ο Σωτήρης Καραποστόλου ο Πάσαλιτς υποστήριξε: “Τον Σωτήρη τον γνωρίζω δύο χρόνια αφού και πέρσι ήμασταν συμπαίκτες στην Καβάλα αλλά και φέτος στον Άρη. Είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης, έκανε μεγάλο παιχνίδι σημειώνοντας μεγάλα καλάθια με μένα χωρίς να με εξέπληξε η απόδοσή του να είμαι περήφανος για αυτός”.

Για το ότι στο επόμενο παιχνίδι θα κληθεί να οδηγήσει τον Άρη σε νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο που θέλει με την σειρά της την νίκη για να ελπίζει σε παραμονή της στην Α1 είπε: “Αγωνίστηκα πέρσι στην Καβάλα και την σέβομαι. Ωστόσο είμαι επαγγελματίας και ως παίκτης του Άρη θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και να την βοηθήσω να φθάσει στην νίκη”.

Και τέλος για το ότι θα βρεθεί στην εκδήλωση της 7ης Μαΐου προς τιμήν του Νίκου Γκάλη είπε: “Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία καθώς πρόκειται για έναν θρύλο του μπάσκετ. Για αυτό και θα έχω έτοιμη την φωτογραφική μου μηχανή έχοντας συνεννοηθεί ήδη με τον φροντιστή της ομάδας τον Γιάννη Νικητάκη”.

 

To Top