Πάσαλιτς: “Για μας και τον κόσμο μας”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για τη δίκαιη επανάληψη του παιχνιδιού, για την θέληση που έχουν οι παίκτες να κερδίσουν για τους εαυτούς τους και τον κόσμο…

Η συνέντευξη του Πάσαλιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Ο Βόσνιος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του Άρη στον αγώνα της 18ης Οκτωβρίου 2014, πριν αυτός διακοπεί. «Άλλο ματς εκείνο, άλλο αυτό που έρχεται. Ήταν μία δίκαιη απόφαση η επανάληψη του αγώνα. Για όλους. Για εμάς τους παίκτες, για τους φιλάθλους, για όσους μοχθούν καθημερινά για τον Άρη. Η αναμέτρηση δεν έπρεπε να διακοπεί, αλλά να τελειώσει κανονικά στο παρκέ», λέει ο Πάσαλιτς.

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής; «Είναι πολύ σημαντικό ματς, όπως όλα. Ξέρουμε ότι για τον κόσμο αυτή η αναμέτρηση είναι κάτι ξεχωριστό. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης από τον αντίπαλο, ο Πάσαλιτς ήταν σαφής: «Πρέπει να προσέξουμε… εμάς. Να κοιτάξουμε την ομάδα μας και το πώς θα αγωνιστούμε εμείς, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Να παίξουμε την άμυνα που μπορούμε και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Όσο για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο, ο 27χρονος γκαρντ απάντησε: «Το κίνητρο είναι δεδομένο σε κάθε αγώνα. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για τη νίκη. Είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό».

Αναφορικά με τον κόσμο του Άρη ο Πάσαλιτς είπε: «Ξέρουμε ότι το ματς θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει, σε κόσμια επίπεδα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

To Top